![]() |
TSL Anadolu Klüplerindeki beğendiğiniz futbolcular
Evet arkadaşlar Turkcell Superligde Anadolu klüplerindeki hangi oyuncuları yetenekli buluyorsunuz patlama yapabilecek futbolcular kimler
ilk ben başlıyorum 1-Hakan Aslantaş(Gençlerbirliği): daha önce ligde böyle birini izlememiştim ya gerçekten abartıyorum ya da bir bekten daha fazlası bu adam gökhan gönülden daha teknik adam çalımlayabiliyor kanat oyuncusu gibi orta açıyor dribling yapıyor neyse fazla abartmayayım:D sabri gibi adam Türk Milli takımında oynursa Hakan hayli hayli oynar 2-Volkan Şen(Bursaspor) :İşte geleceğin hagisi sergeni alexi her şey var adamda biraz akıllı olursa avruparada büyük takımlarda oynayabilir 3-Troisi:Gençlerbirliğine Newcastledan geldi başta dedimki bunu bedava verdiklerine göre bir gelecek görmemişler diye düşündüm ama adam beklentilerimi tam tersi çıkardı çok farklı bir oyuncu messi gibi adam çalımlarken ayakta kalıyor rakibin belini kırıyor öyle geçiyor fiziksel olarak iyileşirse burada durmaz ingiltereye geri gider 4-Mustafa Pektemek(Gençlerbirliği): forvet arkası oynuyor ankaraya giden mehmet çakır yerinde oynuyor diye düşünüyorum driblingleri çok iyi ama son vuruşları başarılı değil özellikle gençlerbirliği fenerbahçe maçında hayran kalmıştım iyi bir oyunca olacak diye düşünüyorum ama Türkiye sınırını geçemez |
Cevap: TSL Anadolu Klüplerindeki beğendiğiniz futb
Bursaspor'dan Volkan Şen ve Sercan Yıldırım,Kayserispor'dan Mehmet Topuz,Konyaspor'dan Roman Kratochvil.
|
[QUOTE=LosTie58;506387]Bursaspor'dan Volkan Şen ve Sercan Yıldırım,Kayserispor'dan Mehmet Topuz,Konyaspor'dan Roman Kratochvil.[/QUOTE]
Roman 36 yaşında olması lazım ama adam nasılsa kornerde top ayağına mı geliyor oraya mı gidiyor kornerden baya gol atıyor sırf kornerler için transfer edilebilir :D Sercanı unutmuşum Türk futbolunun geleceği |
Hakan Aslantaş kayseriyle anlaşmış bizde oynamasını çok isterdim abdurahmanın yerine, seneye büyük olasılıkla patlama yapacaktır sakatlık falan olmazsa
Erman Kılıçıda listeye ekleyebilirim belediye düşerse kesinlikle alınması gereken bir oyuncu |
[B]Özer Hurmaci[/B] - Ankaraspor
[B]Faty Papy[/B] - Trabzonspor [B]Banguro[/B] - Denizlispor [B]Sercan[/B] - Bursaspor [B]Volkan Şen[/B] - Bursaspor [B]Mehmet Topuz[/B] - Kayserispor [B]Taner Gülleri[/B] - Kocaelispor [B]Tabata [/B]- Gaziantepspor |
Bilal Aziz--Kayserispor
Bangoura--Denizlispor Hakan Aslantaş--Geçlerbirliği Volkan Şen--Bursaspor Veli Acar--Bursaspor Sadıgov--Kocaeli Murat Duruer--Anakaragücü |
[B]triosi-g.birligi
diego-manisa cale-trabzon zituni-antalya[/B] |
[B]
Sercan Yıldırım Bursaspor Mehmet Çakır Ankaraspor Barbosa Tabata Gaziantepspor Razundura Tjikuzu İ.B.B Eren Güngör Kayserispor Taner Gülleri Kocaelispor Roman Kratochvil Konyaspor [/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:05. |