SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   ŞAMPİYON ANADOLUDAN YAZISI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25041)

okan27ank 22.04.2009 22:38

ŞAMPİYON ANADOLUDAN YAZISI

Trabzonla oynayacağımız maçta buyuk bir bayrak yaptırıp üzerende ''Şampiyon Anadoludan Yazısı'' yazdıralım bu bayrak hem futbolcularımızı hemde taraftarlarımızı ateşleyecektir diye düşünüyorum. masraflarınıda hepberaber karşılayalım

yusuf_yusuf 22.04.2009 23:03

Cevap: ŞAMPİYON ANADOLUDAN YAZISI

şampiyonluğun yuzde 50 si bu maça bağlı bana goreeeeeeeeee trabzonu yener k bır adım daha yaklasacağızz

okan27ank 22.04.2009 23:06

iaşallah bu haftsonu maçtan sonra meşalelerle aydınlanır sıvasımız..
buraya kadar geldikten sonra bırakmaz bizimkiler yeneceğiz allahın izniyle

yener_sahin 22.04.2009 23:21

öyle bir bayrak için yaklaşık 500 ytl harcamak gerekir.ayrıca tek seferlik bir bayrak olur uzun vadede kullanamayabiliriz.daha önce bizim aklımıza gelmişti ve bu fikre varmıştık.Onun ardından Anti İstanbul - Forza Anadolu yazanı yaptırdık ;)

okan27ank 23.04.2009 18:49

şampiyon anadoludan yazdırmak geçici değil bence ebadları ne sizin yazdırmak istediğinizin benim düşüncem en az boyunun 20 metre olması eğer bu ebatlarda bir bayrak bu paraya yapılacaksa yarı parasını ben vereyim.. memuruz memur olamayıp ayın 15 ine talim etmesek hepsini vereyim diyecem ama allahın gücüne gider çocuğumuzun rızkından kesip verecem.

gRupiStasy10497 23.04.2009 18:54

Bu Sene SampiYon AnadoLuDan Buna inanıorum goruceksiniz

yener_sahin 23.04.2009 20:43

[QUOTE=okan27ank;507573]şampiyon anadoludan yazdırmak geçici değil bence ebadları ne sizin yazdırmak istediğinizin benim düşüncem en az boyunun 20 metre olması eğer bu ebatlarda bir bayrak bu paraya yapılacaksa yarı parasını ben vereyim.. memuruz memur olamayıp ayın 15 ine talim etmesek hepsini vereyim diyecem ama allahın gücüne gider çocuğumuzun rızkından kesip verecem.[/QUOTE]

Abi bakın bu özveriniz için sizi canı gönülden kutluyorum.Bu bayrak şurda 6 hafta açılır.Diyelim ki Allah göstermesin seneye bir iddiamız olmadı o zaman ne yapacağız.Bayrak yaptırın ama daha güzel bir yazı yazın.

emre41 23.04.2009 21:27

[QUOTE=okan27ank;507141]Trabzonla oynayacağımız maçta buyuk bir bayrak yaptırıp üzerende ''Şampiyon Anadoludan Yazısı'' yazdıralım bu bayrak hem futbolcularımızı hemde taraftarlarımızı ateşleyecektir diye düşünüyorum. masraflarınıda hepberaber karşılayalım[/QUOTE]

Toprağıma kesinlikle katılıyorum. Gurbetteki bi sivaslı olarak sizlerden o stadı inletmenizi ve tv leri başlarındaki herkesi yav be dedirtmenizi istiyorum. bayrak işi gayet güzel olur, sahip çıkalım arkadaşlar

nL58 23.04.2009 21:31

bencede iyi olur ama baska bi yazi olursa daha iyi olur.. Ve umarim devamli acilir bayragimiz

okan27ank 23.04.2009 21:56

o zaman bir slogan belirleyelim en çok hangisi beğenilirse onu yazdıralım.. bu sezon olmazsa gelecek sezona tribünlerimizde yerini alsın.. ilk teklifi ben yapıyorum... ''Anadolunun Yıldızı Sivas''

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:13.