![]() |
KARDEŞ TRİBÜN SEÇELİM..
Sevgili hemşerilerim.. tribünlerdeki dostluğu kardeşliği heyecanı artırmak, özellikle deplasmanlarda takımımıza taraftar desteği sağlamak maksadıyla rakip takım taraftarlarından bize en uygununu bulup kardeş taraftar grubu oluşturmayı arzu ediyorum.
Bugün bir Ankaragücü-Bursa , Sakarya- Göztepe-Manisa gibi bizde bir oluşum yaratabiliriz.. önce biz hangi taraftar grubunu kendimize kardeş seöeceğimizi belirleyelim sonrada o belirlediğimiz gruba teklif edelim.. eminim kabul görecektir.. Herkes bir teklif yaparsa alınan karar ortak çogunlukla alınmış olacaktır.. lütfen vereceğiniz cevaplar tribün kardeşliğine destek için olsun.İlk teklifi Ben yapıyorum ben sakaryaspor taraftar grubu Tatangaları kardeş tribun olarak uygun buluyorum tribunlerindeki duruşları ve takımlarına olan bağlılıkları gerçekten örnek seviyededir. Destek bekliyorum... Saygılar... |
Cevap: KARDEŞ TRİBÜN SEÇELİM..
[B]istanbul ve trabzon takımalrı harici hepsi kardeşimiz sonsuz saygımız var... kardeşe gelince biz bize yeteriz diye düşünüyorum.[/B]
|
düşüncelerine saygı duyuyorum... ama tribünlerimiz geleceği açısından sağlıklı bir uygulama olacağını düşünüyorum
|
sivaSakarya var ya zaten. kardeş taraftarız zaten sakarya'yla. süperlige gelseler ne güzel olacak
|
kardeş trubun seçmen için önce türbünün olması lazım
|
bir işe karamsar başlarsan sonunu getiremezsin..
|
[B]kendi tribunumuzu kurduktan sonra dusunulebilecek seyler bunlar...
suan bunun en guzel ornegi bursankara ve hodrimeydantalya ... bizim daha coook firin ekmek yememiz lazim..:) Ankaragucu maclarina gidiyorum ankarada her hafta gorunen koy kilavuz istmez.. sampiyon sivas demekten aciz bir tribunuz maalesef.... taraftar gruplari acilen maratona tasinmali....[/B] |
[B]kardeş trübün öyle kolay kolay kazanılmaz...hem zaten var....
SivaSSakaRya[/B] |
[QUOTE=okan27ank;507959]bir işe karamsar başlarsan sonunu getiremezsin..[/QUOTE]
karamsarlıkla alakası yok ben her hafta trubundeyim her şey ortada |
[B]Ups Karpuz'mu Seçiyon Bacanak...:D Kardeşlikler Öyle Seçmeyle Söylemeyle Olmaz...
Forza SivaSakarya[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:54. |