![]() |
Şampiyonluk yolunda en zor maçımız hangisi?
[B]Şampiyonluğumuza beş hafta kaldı bu beş haftada bizi en çok hangi takım zorlar
[CENTER]Gaziantepspor İst.B.Belediye Hacettepe Gençlerbirliği Galatasaray[/CENTER] [/B] |
Cevap: Şampiyonluk yolunda en zor maçımız hangisi?
[B]İst.B.Belediye düşme potasında çıkacak bizim maça,bu yüzden varlarını yoklarını ortaya koyacaklar.[/B]
|
kesinlikle antep maçı çünkü biz belediye hacettepe yi hep yeniyoruz gençleride maç sivasta olduğu için yeneriz galatasaray maçına garantileriz
|
[B][COLOR="DarkRed"]ARTIK ZOR MAÇ YOK ŞAMPİYON SİVASSPOR[/COLOR][/B]
|
ewet zor maç yok bence hiçbir takım zorlamazz bizii son haftaya şampiyonlugu ilan ederizz
|
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;508997][B][COLOR="DarkRed"]ARTIK ZOR MAÇ YOK ŞAMPİYON SİVASSPOR[/COLOR][/B][/QUOTE]
RECEP ABİ, SON GS MAÇINA DEV Bİ PANKART YAPTIRALIM. 5. BÜYÜK İSTANBULA HOŞGELDİN, YAZAN YA DA DAHA FİYAKALI BİR ŞEY. ABİ, ŞİMDİDEN ÇALIŞMALARA BAŞLASAK. GEREKİRSE PARASINI ORTAK KARŞILAYALIM. ÖĞRENCİYİM AMA ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ YAPARIM. DEV Bİ PANKART OLSUN İNŞALLAH. AEOL, EMRE:) |
[B]bu takımların içerisinde en iddialı olan takım belediye ..ama o maçıda alacağız...[/B]
|
[B]Antep zor deplasman, ancak ligdeki durumu gözönüne alınırsa tahmin edildiği kadar zorlanmayacağımızı düşünüyorum.
Antep maçlarında Sivasspor'a yapılan olumlu tezahuratları biliyoruz, en az bizim kadar şampiyon olmamızı istiyorlar. Evimizdeki maçlarımızdan bir korkum yok. 3 maç sonunda zaten şampiyon olmuş oluruz :)[/B] |
[B][I]Artık zor maç kalmadı biz ALLAH ın izni ile bu işi bitirdik başka alternatif düşünemiyorum bu saatten sonra artık bu şehrin insanlarıda inansada Tarihi zafere tanıklık etmeye hazırlansak diye düşünüyorum. Tüm SİVAS ı bayram yerine çevirmeli tüm TÜRKİYE nin gözü bizim üzerimizde yakışanı yapmalıyız .. BU ARADA TAKİP EDENLER YORUMLARIMI HATIRLAR AYLARDIR Ş A M P İ Y O N U Z DİYE HAYKIRIYORUM HANİ BENİM MÜJDEM??:)[/I][/B]
|
[B]Son iki maça kadar ligde şampiyonluğu büyük oranda garantilemiş olacağız bu yüzde üç maç içersinden G.Antepspor karşısında zorlanacağız fakat kazana taraf olacağız.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:03. |