![]() |
Yalçın Başkan TRT 1 De
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI YALÇIN KORKMAZGİL pazartesi günü TRT 1 de yayınlanan NASILSINIZ?adlı programda konuşacak..saatlerinizi 23:20'ye ayarlayın..
Futbolcular oynuyor ve konuşuyor. Spor yazarları, Televizyon Yorumcuları konuşuyor,tartışıyor. Futboldan para kazanmayan belkide tek kesim onlar,taraftarlar… İşte bu hafta Tayfun TALİPOĞLU Nasılsınız? da stadyumların sesi, Futbolun olmazsa olmaz,karşılıksız gerçek sevdalıları taraftar Derneklerine soruyoruz Nasılsınız? Tayfun TALİPOĞLU ile Nasılsınız? TRT-1 de... |
Cevap: Yalçın Başkan TRT 1 De
[B]Bende programın reklamını gördüm bugün. Bizim derneklerden çağırmazlar diye düşündüm ama varmış biri bekliyorum programı[/B]
|
Pazartesi gecesi tüm yiğidoları tv karşısında bekliyoruz :) Ben bu olayı kaçırmam tribün unsuru taraftarlar benim için herzaman önemlidir heleki bu SEVDALISI olduğum kulübün taraftarıysa... Pazartesi gecesi, hiç merak ve ilgilenmediğim TV'yi izleyeceğim SİVAS aşkına :))
' |
[B]Teşekkürler Mustafa Abi.İzlerim kesin[/B]
|
[B]Bugun Trt de reklamlarini cokca gordum programin. Keske Sivassporumuz da orda temsil edilse diye dusunmustum ki ediliyormusuz :) Izlyecegiz...[/B]
|
Ben unutmayayım diye cep telefonuma yazdım .... :D
AYK |
saygılar sağol kardeş bizleri bilgilendirdiğin için nerde sivas konuşuluyorsa biz ordayız nerde bir yiğido varsa biz yanındayız
|
sivas trt de izlenir:D:D:D:D:D
|
[B]Taraftarın Tüm Sorunlarını Dile GEtirir İnşallah Bizleri Temsilen...[/B]
|
[B]Giden arkadaşımız bizi en iyi şekilde temsil edecektir. eminim..
ama içimden keşke Recep Yüksel Abimiz gitseydi İstanbul taraftarlar derneğinde çok emeği var.. diyorum.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:28. |