![]() |
Youla İnşallah Sivasspor şampiyon olur
[CENTER][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=5396&token=27907[/IMG]
Youla yaptığı açıklamada "Beşiktaş çok iyi bir takım. Biz 3 puan almak istedik ama olmadı. Biz pozisyonları değerlendiremedik. Ama onlar girdiklerini attılar. Büyük takım olmanın farkı bu işte. Önümüzde zor maçlar var. Beşiktaş şampiyon olabilir ama[B] Sivasspor bu sene çok iyi oynuyor. Benim çok iyi 2 arkadaşım Sivasspor'da oynuyor. İnşallah Sivasspor şampiyon olur" dedi.[/B] "O adamı anlamıyorum" Beşiktaş maçı sırasında Engin Baytar ile tartışan Youla karşılaşma sonrasında sert açıklamalar yaptı. Engin'nin her maçta bir oyuncuyla tartıştığını söyleyen Youla, "Her topu ona vermemizi istiyor. Olacak iş değil. anlamıyorum bu adamı" dedi. Engin ile saha içinde yaşadıkları diyalog için ise "O adam hep aynı. Her hafta biriyle tartışıyor. Faul oldu. Geldi topu istiyor. Her topu istiyor. Her topu alıyor. Ben de git kendi başına oyna o zaman dedim. Daha önce Batuhan ile tartıştı, bugün benimle. Yani ben olmasam haftaya başka bir oyuncu ile tartışacak. Gidiyor hocayla tartışıyor, hakemle tartışıyor, takım arkadaşları ile tartışıyor bu adam. Olacak iş değil. Anlayamıyorum o adamı" dedi. [/CENTER] [url]http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=55730[/url] |
Cevap: Youla İnşallah Sivasspor şampiyon olur
İyi dileklerinden ötürü bende şahsım adına Youla ve formasını giydiği Eskişehirpor'a başarılarını can gönülden diliyorum.
|
Youla nin samiyetinden dolayi tesekkur ediyoruz.
Ancak Eskisehir bize oyandigi futbolun ceyregini BJK'ya oynasaydi fark atardi. Sahada Eskisehir yoktu. Acik soyluyeyim, su macdan sonra eskisehir kumeye de oynasa acimam. |
Tşkler Canum......................
|
yula düşüncelerin güzel sağol ama bjk maçındaki oyunu sen beğendiysen ben ne deyip bize gelince aslan kesiliyorsunuz nedense tüm eskişehire sonsuz selamlar
|
eyvallah bilader:D adam futbol oynamak için türkiye'de ama biçok kişiden daha anadolulu olduğu açık:D
|
keşke Sivaslı olan hocanda senin kadar bunu isteseydi...keşke bize oynadığınızın yarısını onlarada oynasaydınız...o zaman bu sözlerin bir anlamı olurdu...
|
[QUOTE=skynet;509525]Youla nin samiyetinden dolayi tesekkur ediyoruz.
Ancak [B]Eskisehir bize oyandigi futbolun ceyregini BJK'ya oynasaydi fark atardi[/B]. Sahada Eskisehir yoktu. Acik soyluyeyim, su macdan sonra eskisehir kumeye de oynasa acimam.[/QUOTE] Madem Beşiktaş bu kadar zayıf takım 5 hafta önce Sivas kendi evinde fark atsaydı Beşiktaş'a? |
[QUOTE=Oblomov;509822]Madem Beşiktaş bu kadar zayıf takım 5 hafta önce Sivas kendi evinde fark atsaydı Beşiktaş'a?[/QUOTE]
Yorumu nerenle okuyorsun bilmiyorum ama benim okuduğum gibi okuyup anlamadığın belli. Ne demiş arkadaş ESKİŞEHİRİN BİZE KARŞI OYNADIĞI GİBİ BJKYE OYNASAYDI FARK ATARDI !!! Bjk zayıf takım tabirini nerden uyduruyorsun ? misafir gibi adabınla buluncaksan hoşgeldin sefa geldin yok ama gerilim istiyorsan burası sana göre bir yer değil hafiften yol al !! |
TeşekkürLer Youlacığım :)...Olucak bu iş olucak
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:46. |