![]() |
GAZİANTEP`E GİDİYORUZ.
[B][U][I]Yiğido Gençlik[/I][/U] Olarak Şampiyonluk Yolunda Hep Beraber Yürüyerek Her Yerdeyiz
GAZİANTEPSPOR-[COLOR="Red"]SİVASSPOR [/COLOR] ANTEPDEYİZ [B][I][COLOR="Red"]HAYDİ SİVAS SİVASSPOR YAPIYOR YAPACAĞINI SENDE YAP [/COLOR][/I][/B] YER SAAT GÜN TARİHİ İLERLEYEN GÜNLERDE BİLDİRECEKTİR. CUMARTESI AKŞAMI SAAT : 24.00 YOLA ÇIKIYORUZ BİR DEPLASMAN YOLU DAHA BİZİM İÇİN SİVAS İÇİN FORMAN İÇİN OYNA OYNA OYNA [U]İRTİBAT İÇİN TELEFONLAR:[/U] Bekir Reis 1-[COLOR="Blue"]0543 350 52 39[/COLOR] Gökhan reis 2-[COLOR="blue"]0544 962 01 16[/COLOR][/B] |
Cevap: GAZİANTEP`E GİDİYORUZ.
[B]MAşallah Yiğido Gençlik Boş Durmuyor...Yolunuz AÇık Olsun[/B]
|
[QUOTE=velibircan;509720][B]MAşallah Yiğido Gençlik Boş Durmuyor...Yolunuz AÇık Olsun[/B][/QUOTE]
[B]Sağolasın Hepimizin Yolu Açık OLa..[/B] |
[B]Yolunuz Açık Ola Yiğido Gençlik[/B]
|
yolunuz açık olsun yiğitlerim...antep taraftarı bizi sever...öyle inanıyorum ki bize destek vereceklerdir...
|
Helal olsun kardesim size ya..Sizler olmasanız sahip çıkanı yok bu takımın!!
Yolunuz açık olsun... |
[QUOTE=etzel1967;509737]yolunuz açık olsun yiğitlerim...antep taraftarı bizi sever...öyle inanıyorum ki bize destek vereceklerdir...[/QUOTE]
[B]Sağolasın Ağabeyım Benım Evet Deplasmana Giderken Karşılastık Bu Sefer Oradayız Antep BekLe..[/B] |
[QUOTE=kangallı58;509738]Helal olsun kardesim size ya..Sizler olmasanız sahip çıkanı yok bu takımın!!
Yolunuz açık olsun...[/QUOTE] [B]Sende Sağol Gardaşım SağoLun...![/B] |
Vallahi Helal olsun sizlere... Sizler Gibi Yiğitlere... Teşekkür ederiz Yolunuz acık olsun Kardeslerım ... !
|
Gaziantep'ten sevgilerle..bu konunun açılmasını dört gözle bekliyordum..Gaziantep'te yaşayan öğrenciler olarak Sivasspor'umuzu ve yiğit hemşerilerimizi özlüyoruz..nihayet bu pazar günü Sivas'ımın insanlarına görecem..yolun açık olsun bekliyoruz..bu arada babam da sizlerle gelecek sanırım..iyi yolculuklar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:02. |