![]() |
Sedat Balkanlı’yı kaybettik
[CENTER][IMG]http://img231.yukle.tc/images/8974fft17_mf231519.jpg[/IMG]
[B]Fenerbahçe, Galatasaray ve milli takımda forma giyen Sedat Balkanlı ALS hastalığı ile 12 yıldır sürdürdüğü savaşı kaybetti ve dün gece hayata gözlerini yumdu. Akşam saatlerinde durumu ağırlaşınca Amerikan Hastanesi’ne kaldırılan Balkanlı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Balkanlı’yı bir süre önce Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Federasyon Başkanı Mahmut Özgener Gaziosmanpaşa’daki evinde ziyaret etmiş üzerinde ismi yazılı Fenerbahçe formasıyla, Milli formayı kendisine vererek moral vermişlerdi. Sedat Balkanlı’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.[/B] [U][I]Sivasspor.com Aılesı Olarak Baş Sağlığı Diliyoruz..[/I][/U][/CENTER] |
Cevap: Sedat Balkanlı’yı kaybettik
[B]Sedat 3 (yanılmıyorsam) olarak futbol tarihimizde yerini alan, Sedat Balkanlı, uzun süredir yatağa mahkum yaşam mücadelesini kaybetmesinden dolayı üzüldüm. Rabbim mekanını cennet kılar inşaallah, ancak bir o kadar önem arzeden durum ise, eşleri hanımefendi deki sadakati dillere destan niteliktedir (gösterildiği ve izlediklerimiz kadarıyla).
Eşlerine başsağlığı ve sabır dileklerimle, merhuma olan ilgisinden ve hizmetinden dolayı da ayrıca kutlamak isterim.[/B] |
sedat balkanlı kardeşimize allahtan rahmet yakınlarına ve ailesine baş sağlığı dileriz türk futbolunun başı sağolsun
|
yakınlarına ve sevenlerine sabır, kendisine allah'tan rahmet diliyorum.Senelerdir çektiği bu acılar günahlarına kefaret olur inşallah...
|
Sedat BALKANLI'ya ALLAH'tan rahmet, kederli ailesine,yakınlarına tüm futbol ve spor camiasına başsağlığı diliyorum.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:25. |