![]() |
Forma Alacam Nerden Alabilirim Yardımcı olun.
Forma Alıcam Nerden Alabilirim Yardımcı olun
|
Cevap: Forma Alıcam Nerden Alabilirim Yardımcı olu
[B]sivas merkezdeysen
kongre müzesi bahçesinde satılıyor yada stad girişinde sporland büfe var onun yanında satılıyor[/B] |
İstanbul da nerden bulunur? GittiGidiyor'dan baktım Sivas Store'den siparişle alınıyor, gidip alabileceğim bi yer var mı? :)
|
Merkez....Sivasspor büfesi(kongre müzesi)....Stadımızın yanında SIVASIUM var ordan temin edebilirsin...Birde yimpaş'ın altında ADA spor....Meydan havuzun ilerisi pazaristanın sırası Murat spor.......Büyük otelin ilerisindeki ADIDAS mağzası...:D
|
[QUOTE=Ali Taştan;511504]İstanbul da nerden bulunur? GittiGidiyor'dan baktım Sivas Store'den siparişle alınıyor, gidip alabileceğim bi yer var mı? :)[/QUOTE]
Sevgili Yiğidolar İstanbul'da Şişli Cevahir AVM ve Levent Metrocity AVM'de bulunan Adidas mağazalarında Sivasspor formaları 45 TL fiyatla satışa sunulmuştur. Bu iki Adidas mağazası benim son bir haftada gidip gördüğüm yerler, belki an itibariyle bütün AVM'lerdeki Adidas mağazalarına gelmiş de olabilir. Yani Cevahir veya Metrocity'de bulunan Adidas mağazalarından alabilirsiniz en azından... Forma satışının olduğu diğer yerleri bilen arkadaşlar bir zahmet buraya yazıversin. |
en iyisi sen merkezden al...
merkeze gir 200 300 metre yürü orda kücük bi büfe olcak ordan alirsin canim |
[QUOTE=Ali Taştan;511504]İstanbul da nerden bulunur? GittiGidiyor'dan baktım Sivas Store'den siparişle alınıyor, gidip alabileceğim bi yer var mı? :)[/QUOTE]
istanbulda siparis olur dedigin gibi..... yada sivasdan biri alsin tanidigin kargoyla yollasin.. alternativ cok var :) kolay gelsin |
yeni sezon formalarımız ne zaman cıkacak satısa acaba,bılgısı olan var mı?
her sezon en azından bırer orjınal forma alarak takıma destek olmamız lazım,gucu yeten her sıvaslı elını cebıne atsın lütfen.. |
ARKADASLAR İSTANBULDA BUTUN ADIDAS MAGZALARINDA VAR SİVAS FORMALARI
|
[QUOTE=BOUN;511957]Sevgili Yiğidolar İstanbul'da Şişli Cevahir AVM ve Levent Metrocity AVM'de bulunan Adidas mağazalarında Sivasspor formaları 45 TL fiyatla satışa sunulmuştur. Bu iki Adidas mağazası benim son bir haftada gidip gördüğüm yerler, belki an itibariyle bütün AVM'lerdeki Adidas mağazalarına gelmiş de olabilir.
Yani Cevahir veya Metrocity'de bulunan Adidas mağazalarından alabilirsiniz en azından... Forma satışının olduğu diğer yerleri bilen arkadaşlar bir zahmet buraya yazıversin.[/QUOTE] Taksimdeki Adidas Dukkanindada Var, Ben Oradan Aldim, Beyazitin Ordada Adidas Dukkani Vardi Oradada Gormusdum, Herhalde Tum Adidas Dukkanlarinda Satiliyor.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:08. |