![]() |
Şimdi Destek Zamanı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/svs_logo_2009.jpg[/IMG]
34 Haftalık Süper Lig maratonun da son 4 haftaya girdik. 30 Haftada 60 Puan toplayan Sivasspor’umuz son haftada Gaziantepspor karşında talihsiz bir mağlubiyet aldı. [B]Sivasspor[/B]’un göstermiş olduğu başarı bu haliyle bile her türlü taktiri hak ediyor. [B]Sivasspor [/B]Taraftarları olarak bizler bu başarının Şampiyonlukla ile taçlanacağına inanıyoruz. Bu gün taraftarın üzerindeki sorumluluk daha fazla artmıştır. Kalan son 4 haftada [B]Sivasspor[/B]’umuza desteğimizi daha üst perdeden seslendirmeliyiz. Her türlü ayak oyununa, psikolojik harekâta ve bütün olumsuzluklara rağmen Bu Sene şampiyon Anadolu’dan çıkacak ve adını tarihe yazdıran takım [B]Sivasspor [/B]olacaktır. [B]YİĞİDOLAR[/B] şimdi [B]DESTEK[/B] zamanı ! [B][I]SivasSpor.Com [/I][/B] |
Cevap: Şimdi Destek Zamanı
[B][COLOR="Indigo"]Evet biz iyi gün dostu değiliz, kötü günde de takımımızın yanındayız. Asıl destek şimdi olmalı. [/COLOR][/B]
|
bugüne kadar umudumu yitirmedim, hep sıcak tuttum...ama bu umut benim açımdan tükenmiştir...elbette sivasspor mücadelesiyle çoktan şampiyon olmuştur...ama bir daha siddin sene süperlig anadoludan şampiyon çıkaramayacaklardır...buna antepsporun vesile olması da ayrı bir durum...bu utanç onların boynunda yapışıp kalacaktır...bjk ye kedi gibi oynayan ancak sivasa aslan kesilen antebe başka ne denir ki...elbette bu mazaret olmamalıydı...gene de yenmeliydik...benim umudum kalmadı...ben sivassporumu vemücadele eden tüm futbolcu kardeşlerimi verdikleri onurlu mücadeleden dolayı kutluyor ve bağrıma basıyorum...bence sivasspor çoktan şampiyon olmuştur....ama öyle görünüyor ki, kural değişmeyecek ve şampiyonluk istanbula gidecektir, bizzar kayseri, eses,antep gibi takımların ellerinde...canın sağ olsun YİĞİDOM...bir tek yiğit sen varsın, o da sana yeter...
|
herzaman sonuna kadar destek verecegim, yensekte yenilsekte.
biz sivassporumuza destek vermessek, elin trabzonlusumu, anteplimisi, eskisehirlimisi destek verecek??? KOSTEK DEGIL DESTEK ZAMANI.. hic bir sey bitmis degil! |
[B]HEP DESTEK TAM DESTEK SEN NERDEYSEN BİZDE ORADAYIZ SİVASSPORUM.1 MAĞLUBİYETLE YIKILACAK TAKIM DEĞİLİZ BİZ.[/B]
|
Tabiiki bizde yenileceğiz ama geçen gün Eziktaşlılar Sivasspor tesadüftür dedikten sonra yenilmemiz çok zoruma gitti.
|
Farketmeeeeezzzz
Şampiyon olup olmaman FARKETMEEEZZZ Kupayı alıp almaman FARKETMEEEEZZ Bu taraftar seni asla TERKETMEEEZZZ TERKETMEZ |
elbetteki takımımıza destek vereceğiz...biz 3. ligde mücadele ederken bile 1 metre karın üzerinde ve çatayazda destek verdik, şimdi mi vermeyeceğiz???bizim sivasspora sevgimiz şampiyonluğa endeksli değildir...
|
biz herzaman takımımızın yanındayız bu sene şampiyon biziz
|
ELBETTEKI SIVASSPORUMUZU DESTEKLICEZ AMA ELESTIRMEMIZDE SART OLDU . ANLASILAN HIC KIMSE YANI SIVASSPOR TARAFTARI HARIC BURDAKI YORUMLARIMIZI OKUYUP DERS CIKARAN YOK , EGERKI BURDAKI YORUMLARIMIZI ELESTIRILERIMIZI OKUSALARDI KI OKUMADIKLARI ALENEN BELLI KIMSE DERS CIKARTMIYOR , TUM BU TAKIMIN BEYNI ONDAN IYI KOSAN MUCADELE EDEN FUTBOLCU YOK SAYILIR BIRDE DEFANSIMIZ BLICA , HOCAMIZ NEDENSE INAT EDIYOR HALEN MUHAMMET ALIYI OYNATIYOR HOCAM MUHAMMET ALIN BITMIS ONDAN BIZE ZARARDAN BASKA BISEY GELMETZ MUHAMMET ALI NIYADINI DOLDURMUS , BIZE KOSAN MÜCADELE ERDEN FUTBOLCULAR LAZIM , BENIM ANLADIM SIVASSPOR BU LOIGDE KENDI KENDINI YENMISTIR , EGER HATALI OYUNCU DEGISTIRIYORSAK BURDA HIC KIMSENIN SUCU KABAHATI YOK SADECE BÜLEN HOCAMIZIN BÜYÜK HATALARI VARDIRKI BU HATALAR BIZI SAMPIYONLUKTAN EDECEK VE COK BÜYÜK HAYAL KIRIKLIGINA BIZLERI DÜSÜRECEK, ODA YETMIYORMUS GIBI TÜRKIYEDE BÜTÜN TAKIMLAR SIVASA ANTIPATISI YÜKSELMEKTE BUDA SIVASSPORUMUZA COK BÜYÜK ZARARLAR VERMEKTETDIR , BURDAN GÖRDÜGÜMÜZ KADARIYLA BIZIM SAMPIYON OLMAMIZ ARTIK MUCIZELERE KALMIS , 10 MAC KÖTÜ OYNA 1 MAC IYI OYNA SONRA TEKRAR KÖTÜ FUTBOL VE MALUBIYET OLACAGI BUYDU
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:00. |