![]() |
Teşekkürler Yiğidolar
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/devBayrak.jpg[/IMG]
Yiğidoların buluşma noktası [url]www.sivasspor.com[/url] istikrarlı yükselişine devam ediyor. Sitemizin Üye Sayısı 03.05.2009 Tarihi itibari ile 50.000 eşiğini aşmıştır. Yıllardır sürdürdüğümüz dürüst yayın anlayışı, güvenli, hızlı haberleri ve en önemlisi Sivas’a, Sivaslıya yakışır, spor kültürünü geliştirmeye yönelik ilkelerimizle hemşerilerimizin ve spor kamuoyunun taktirini topladık. Dinamik yönetim kadromuz, ilkeli yayın anlayışımız ile Sivasspor’umuza, hemşerilerimize ve SivasSpor.Com gönüllülerine hizmet etmeye devam edeceğiz. Sitemize gösterdiğiniz ilgiden dolayı bütün SivasSpor.Com gönüllülerine teşekkür ediyoruz. [I][B]SivasSpor.Com Yönetimi [/B][/I] |
Cevap: Teşekkürler Yiğidolar
bizlere verdiğiniz bu hizmetten dolayı sizlere sonsuz selamlarımı yolluyorum değişik şehirlerden kardeşlerimizle konuşmak özlem gidermek ve sivassporumuza destek olmak amacımız 50.000 üyeyi sürekli takip ettik erdalabi58 olarak kayda geçtim bu kardeşimizide kutluyorum emeği geçen herkese çok çok teşekkürler
|
50000. UYE KIM? KENDİSİNE FORMA WERİLSİN? :D
|
[QUOTE=slasher//z;512935]50000. UYE KIM? KENDİSİNE FORMA WERİLSİN? :D[/QUOTE]
dün 1/0 öndeydik maçla beraber 50.000 üyeyide takip ettim rakam elli bini gösterdiğimde {erdalabi58]olarak gördüm kendisini kutluyorum |
[B]sitemiz 50 binci üyeyi asti hepimize hayirli olsun
gün gectikce büyümekde olan sitemize yorumlariyla güzellik katan üyelerimize cok tesekkür ederim Bizler Spor Sevgi Baris ve Kardesliktir diyerek yolumuza baskoyduk ve Üyelerimiz sagolsunlar sitemizin kalitesini seviyesini her zaman yüksek tuttular, misafirperverligimizi ve saygimizi her zaman düsünerek yorum yapiyorlar nasil SivasSpor`umuzla gurur duyuyorsak ben üyelerimizlede duyuyorum cünkü onlar küfüre karsi küfür etmiyorlar her zaman bu durusumuzu korumak dilegiyle, insaAllah böylece nice üyelere diyeyim[/B] |
50bin üyeyi avantaja dönüştürmek lazım herkesten 10lira gelse 500bin lira :) site üzerinden sivasspor resmi atkı forma bayrak satışı yapılabilir
|
Bende kendi adima siz site yöneticilerini hem verdiginiz emekden dolayi hemde dünyanin cesitli yerlerine savrulmus bu gün elli bin üzerindeki sivasliyi ayni cosku sevdada bulusturdugunuz icin binlerce kez tesekkürler. dedigimiz gibi bu gün elli bin üzeri yarin bu sevdaya milyonlar ortak olacak.
sevgiler selamlar saygilar tekrar emegi gecen herkese tesekkürler. |
50.000 uye var
ama bunlardan kaci: -yurtdisindaki yigidolar -turkiyedeki yigidolar -rakip takimlarin taraftari merak ediyorum dogrusu |
sadece int olanlar ve destek çıkanlar daha bunun bi 50000 daha çıkar
|
bütün sivasspor tarafatarları sivassporu şampiyonluk yolunda yalnız bırakmadığınız için teşk
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:53. |