![]() |
Sivasspor`a "Sus" Emri Geldi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/fikret.jpg[/IMG]
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Lider Sivasspor'a son dört haftaya girilirken teknik heyet ve futbolculara konuşma yasağı geldi.. Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren lider Sivasspor'un basın sözcüsü Fikret Ünsal, ''Yönetim kurulumuz aldığı bir kararla kritik son dört haftaya girilirken teknik heyet ve futbolcularımıza yayın yasağı getirdi'' dedi. Ünsal, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, yönetim kurulu toplantısının ardından teknik heyet ve sporculara lig sonuna kadar yayın yasağı getirildiğini, müsabaka öncesinde hazırlık çalışmalarıyla ilgili olarak da basın mensuplarına idman yasağı konulduğunu belirtti. Fikret Ünsal, şunları kaydetti: ''Yönetim kurulumuz aldığı bir kararla kritik son dört haftaya girilirken teknik heyet ve futbolcularımıza yayın yasağı getirdi. Bazı gazetelerde futbolcularımız adına aslı astarı olmayan haberlerin yer alması üzerine konuşma yasağı kararı alan yönetim kurulumuz, şampiyonluğa en yakın olduğumuz günler içerisinde rakibimizin veya rakiplerimizin de katkısıyla takımımızın motivasyonunu bozucu ve kamuoyunu yanlış bilgilendirme yönündeki haberlerle ilgili olarak teknik heyetimize ve sporcularımıza yayın yasağı kararı almak zorunda kaldık.'' Basın mensuplarına da maçlar öncesindeki hazırlık çalışmalarıyla ilgili olarak yasak getirildiğini ifade eden Ünsal, ''Yönetim kurulumuzun belirlediği günler içerisinde basın mensupları tesislerimizde yer alacaklar'' dedi. Haberde, basına yönelik idman yasağının perşembe gününden itibaren geçerli olacağı belirtildi. <style></style> |
Cevap: Sivasspor`a
[B]Yerinde bir karar .[/B]
|
güzel bir uygulama takım kendini maça verir kafa olarak o bu ne söylemiş duymaz yönetimi kutluyorum
|
Geç bile Kalındı................
|
[B]İsabetli bir karar, ancak; yapılan röportaj da söylenilenlerin yanlış olduğunu ifade edecek varsa beri gelsin.
Yalan mı, ifade edilen, yapılan göndermeler.. Gaziantepspor aynı özveri içerisinde her müsabakada öyle oynasa idi, yeri burası olmazdı.. Daha değişik bir anlatım ifadesi ile tabiri caizse kapalı gönderme ve konuşma ifadesindeki mimikler daha farklı olabilirdi. Ancak savaşı kaybeden süvari elemanından da, daha yorgunluğu çıkmadan verilen demeçten mülayimlik beklenemezdi...[/B] |
Cevap: Sivasspor`a "Sus" Emri Geldi
hep söylüyorum bu zorlu virajda sakin olan mutlu sona ulaşacaktır.inşallah buda biz oluruz.
|
En azından o sus Emrinin Fikret Ünsal'alada gelmiş olması sevindirici.
Böylece kendisi yaptığı abuk sabuk konuşmalarla ortalığı karıştırıp, gerginlik yaratamıyor. Basın sözcüsü konuşmayınca huzur oluyor, herkes memnun oluyor. Başkandan Allah razı olsun. inşallah bu sus emri Fikret Ünsal için sezon bittiğindede devam eder. |
isabetli bir karar.lafla degil oyun ve gollerimizle konuşalım başkanımız gerektigi zaman açıklamasını yapar.oyuncu arkadaşlarda şampiyon olunca demeçlerini verirler.
|
Son haftalara girilirken susmak en güzeli olur.
|
susma sustukca sira sana gelecek:D
haha saka bir yana, tam yerinde bir karar, nasil olsa ali samiyende sivas konusacak!! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:15. |