![]() |
bence hersey spor demek değildir
her ne kadar spor amaçlı taraftar siteside olsa burası,,,ben sahsen bu sitede güncel konularında olması taraftarıyım yönetimdeki kardeşlere abilere duyrulur
yinede başka fikirde olan varsa yazsın bence daha iyi olur |
TABİKİ TOPLUMDA GELİŞEN OLAYLARA DUYARSIZDA KALINMAMALI.
GÜNDEMİ TAKİP ETMELİ NSANLAR FİKİRLERİNİ SÖYLEYİP OLAYLARI İRDELEMELİ. SPOR OLMALI OLACAK. ÇOK MUTLUYUZ ÇOK SEVİNÇLİYİZ. ÜSTELİK HER GÖRÜŞTEN İNSAN VAR BURADA. BİZİ BİRLEŞTİREN DE SİVASSPOR BURADA. KIRICI OLMADAN GÜNDEMDEKİ OLAYLARI KENDİ FİKİRLERMİZİ DOĞRULTUSUNDA İRDELEMELİYİZ. DUYARSIZ TOPLUMLARIN BAŞINA NELER GELİR ANLATMAYA GEREK YOK. |
evet katılıyorum
akıl fıkır alış verışınde bulunabılırız cok mantıklı guncel konularda ilgili olan arkadaslar paylaşabılmelıdır dogal olarak herkesle
|
Amac olarak guzel bir fikir olsa da uygulamada ise yarayacagini sanmiyorum, zaten bu yuzden Rustu abi ve moderatorlerle boyle bir karar aldik ve tartisma yaratacak konularin acilmasina izin vermiyoruz. Cunku, bu sitenin acilma amaci tum Sivaslilar'i bir cati altinda bulusturabilmek ve Sivasspor basligi altinda birlestirip butunlestirebilmek. Yillarca bekledigimiz bu birlikteligi tam yakalamisken, daha once yasadigimiz tecrubeler gosterdiki en kucuk meselelerde bile ciddi tartismalar yasanabiliyor ve bu da taraftarlarimiz arasinda kirginliklara, kavgalara yol aciyor.
Tartismaya meyil vermemesi kosuluyla kimsenin guncel ya da onemli meseleleri konusmaya bir sey diyecegini sanmiyorum, fakat lutfen aramizda husumet yaratacak konulari gundeme getirip birligimizi bozmayalim, Sivasspor bize yeter... |
[QUOTE=skywriter]Amac olarak guzel bir fikir olsa da uygulamada ise yarayacagini sanmiyorum, zaten bu yuzden Rustu abi ve moderatorlerle boyle bir karar aldik ve tartisma yaratacak konularin acilmasina izin vermiyoruz. Cunku, bu sitenin acilma amaci tum Sivaslilar'i bir cati altinda bulusturabilmek ve Sivasspor basligi altinda birlestirip butunlestirebilmek. Yillarca bekledigimiz bu birlikteligi tam yakalamisken, daha once yasadigimiz tecrubeler gosterdiki en kucuk meselelerde bile ciddi tartismalar yasanabiliyor ve bu da taraftarlarimiz arasinda kirginliklara, kavgalara yol aciyor.
Tartismaya meyil vermemesi kosuluyla kimsenin guncel ya da onemli meseleleri konusmaya bir sey diyecegini sanmiyorum, fakat lutfen aramizda husumet yaratacak konulari gundeme getirip birligimizi bozmayalim, Sivasspor bize yeter...[/QUOTE] İMZA KASE .....MUHUR |
Daha sonra olabilir...
Tememni olarak çok güzel. Bizlerde isteriz tabii.
Skywriter arkadaşımıza hak vermek lazım. Biz toplum olaarak yazarak tartışma kültürüne biraz uzağız. İkna edemeyeceğimiz yada cevap vermekte zorlandığımız da hemen işi kavgaya götürebiliyoruz. Bu da istenmeyen şeylere sebep olabilir. Şu an böylesi daha iyi... |
[b][color=blue]EĞER Kİ BURASI SİVASSPOR SİTESİYSE BURDA SPORDAN KONUŞULMALI.GEREK İMZALARIMIZDEA GEREKSE AVATARLARIMIZDA BU ILKEYI KOTUMALIYIZ.BUTUN UYELRIMIZIN BUNU DUSUNEREK HAREKET ETMESI LAZIM...[/b][/color]
|
[QUOTE=skywriter]Amac olarak guzel bir fikir olsa da uygulamada ise yarayacagini sanmiyorum, zaten bu yuzden Rustu abi ve moderatorlerle boyle bir karar aldik ve tartisma yaratacak konularin acilmasina izin vermiyoruz. Cunku, bu sitenin acilma amaci tum Sivaslilar'i bir cati altinda bulusturabilmek ve Sivasspor basligi altinda birlestirip butunlestirebilmek. Yillarca bekledigimiz bu birlikteligi tam yakalamisken, daha once yasadigimiz tecrubeler gosterdiki en kucuk meselelerde bile ciddi tartismalar yasanabiliyor ve bu da taraftarlarimiz arasinda kirginliklara, kavgalara yol aciyor.
Tartismaya meyil vermemesi kosuluyla kimsenin guncel ya da onemli meseleleri konusmaya bir sey diyecegini sanmiyorum, fakat lutfen aramizda husumet yaratacak konulari gundeme getirip birligimizi bozmayalim, Sivasspor bize yeter...[/QUOTE] hiç katılmıyorum. çok yanlış bir düşünce.hangi konular tartışma yaratabilir bunun değerlendirmesini yaptınızmı. bir ölçününüz kriteriniz varmı. burda mezhep kavgası yapmaz kimse,herkes sivaslı sivassporlu. burda irdelenirse etnik ayrımcılık irdelenir. pkk ya tepkiler olur. bırakın o da olsun. pkklı sivassipor taraftarı yok,olmaz da,olamazda,sivastan pkk lı çıkmaz. |
KIRICI OLMADAN GÜNDEMDEKİ OLAYLARI KENDİ FİKİRLERMİZİ DOĞRULTUSUNDA İRDELEMELİYİZ.
DUYARSIZ TOPLUMLARIN BAŞINA NELER GELİR ANLATMAYA GEREK YOK. KİMSEYİ KIRMADAN ÜZMEDEN HEP BERABER BİRLİK İÇİNDEOLMALIYIZ... |
[QUOTE=drummer]hiç katılmıyorum.
çok yanlış bir düşünce.hangi konular tartışma yaratabilir bunun değerlendirmesini yaptınızmı. bir ölçününüz kriteriniz varmı. burda mezhep kavgası yapmaz kimse,herkes sivaslı sivassporlu. burda irdelenirse etnik ayrımcılık irdelenir. pkk ya tepkiler olur. bırakın o da olsun. pkklı sivassipor taraftarı yok,olmaz da,olamazda,sivastan pkk lı çıkmaz.[/QUOTE] [B]hiç katılmıyorum diyosun ama reşat abi biz bunları yasadık....cok sevdiğimiz birkaç arkadasımız su anda bu tartışmalar yüzünden siteye girmiyorlar...Bizler toplum olarak en küçük bir fikir ayrılığını kavgaya dönüştürüyoruz... o yüzden ben de sitede siyasi ve etnik haberlerin gündemde tutulmaması taraftarıyım....[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:39. |