![]() |
4 EYLÜL’DE BAYRAM YAPALIM
[img]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan.jpg[/img]
4 EYLÜL’DE BAYRAM YAPALIM Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Denizlispor maçı için taraftarlara çağrıda bulundu. Otyakmaz “ Sivasspor’a gönül veren taraftarların gücünü tüm Türkiye görmeli.Cumartesi günü herkesi 4 Eylül Stadyumuna bekliyoruz “ dedi. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Cumartesi günü kendi saha ve seyircimiz önünde yapacağımız Denizlispor maçıyla ilgili olarak açıklama yaptı. Türkcell Süper liginde Sivasspor’un bu güne kadar yaptığı maçları taraftarlarından uzak, 4 Eylül Stadyumunun bakım ve onarım ile genişletme çalışmaları nedeniyle İstanbul’da oynamak zorunda olduğunu,Denizlispor maçıyla yiğidoların taraftarlarıyla buluşacağını dile getiren Mecnun Otyakmaz “ Hasret bitiyor, Cumartesi günü taraftarlarımızla 4 Eylül Stadyumunda bir araya geleceğiz.Sivasspor’a gönül veren taraftarlarımızı 4 Eylül Stadyumuna bekliyoruz.Cumartesi günü 4 Eylül Stadyumunu dolduran taraftarlarımız dünyaya gücümüzü gösterecektir.”dedi. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ,Cumartesi günü Sivasspor’un 4 Eylül Stadyumunda taraftarları ile bayram yapacağını da sözlerine ekledi. |
[b]KUPAMIZI DA DENİZLİ MAÇINDA ALACAZ ..HAYDİ YİĞİDOLAR MAÇA MAÇAAAAA..[/b]
|
Büyük güne az kaldı !! Bakalım stadımız nası olmuş ?? Gerçi biz özetlerden görebileceğiz !!
|
[b]bu özel günde bizlerde orada olacağız ins.... :)[/b]
|
cumartesiyi iple çekiyorum.
işallah orda olacağım. |
!!!
[QUOTE=gunay][b]bu özel günde bizlerde orada olacağız ins.... :)[/b][/QUOTE]
Ne mutlu sizlere Benim yerime de destek olun.Insallah ilerde bizde görürüz. Bayraminizi simdiden kutluyorum... |
Haydi yigidolar hep destek tam destek ... sırada denizli var ... hedef 3 puannnnn
|
selamlar
arkadaşlar bizim macı lig tv verecek mi bilen var mı?
|
[COLOR=Red][B][SIZE=3]4 eylül tarih olarak türkiye için önemli bir gün stadyum olarakda sivasspor için.denizli maçında sivas seyircisi sahayı dolduracak ve tezahüratlarıyla takımımızı coşturacaktır.[/SIZE][/B][/COLOR]
|
[QUOTE=acakislalimahoni]arkadaşlar bizim macı lig tv verecek mi bilen var mı?[/QUOTE]
[b][color=blue]MAÇI LİG TV'NİN YAYINLAYACAĞINI ZANNETMİYORUM.[/b][/color] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:15. |