![]() |
Sizce sivasporun 3 maçtır kötü oynamasının sebebi
malesef ki 3 maçtır galibiyet almıyoruz sizce bunun sebebi ne olabilir.
bence orta sahanın yetersizliginden kaynaklanan bi durum sivassporda 3 mactır orta saha vasat inş ilerki zamanlarda düzelir |
Cevap: Sizce sivasporun 3 maçtır kötü oynamasının
orta saha hiç yok ama mehmeti de çıkarması lazım artık
|
[B]Mehmet oynayınca takımı kurtarıyor...oynamayınca takımı batırıyor anlamadım gitti.....[/B]
|
arkadaşlar stres stres ilk yarı sanki futbolcuların ayakları bağlanmış zannettim. m. yıldız la olmuyor artık. hocam teşekkürler.gözlerimden yaşlar geldi fazla dayanamıyorum. herkese selam yiğdolar
|
Bunun birçok sebebi var.. Birincisi Futbolculardaki formsuzluk.. Abdurrahmanın kanat otobana döndü.. Antep maçında da bu maçtada bunu gördük.. İkincisi Mehmet Yıldız artık bitmiştir Bülent Hoca bu ısrarından vazgeçmelidir.. Kamana ve Tum bence daha uyumlu ve daha baskılı olur.. Üçüncüsü futbolcularımız bu stresi kaldıramıyor ben bunu anladım.. Bugünki maça bakarsanız Bilica hariç herkes kendinden geçmişti.. Transfer haberlerinden diyorlar ama katılmıyorum en çok transfer haberi bu haft Bilica için çıktı ama takımın yıldızı yine oydu.. Ve son olarak Bülent Hoca artık ben ne yaparsam doğru anlayışından vazgeçmesi lazım..
|
Son 4 maçına lider olarak girmiş bir Sivasspor var.Ve Türkiye'de kimse şampiyonluğuna inanmıyor.Yok Bilica kaç milyon Euro,yok Bülent Uygun Fener'e mi gidiyor...Sivasspor son haftalara sahipsiz giriyor...
|
Bence birinci neden mehmet yıldız hem antep'te hem belediye maçında bizi yakan adam oldu ikincisi ise orta saha yok top çeviremiyoruz üçüncü olaraksa bülent hocanın b planı yok hep aynı taktik rakipler çözdü artık. Ama bunlara rağmen hala inanıyorum Allah'in izniyle şampiyon oluruz.
|
cvp yok bu sene şampıyonuzzzzzzzzz.......................................
|
her yenilgiye bir kılıf bulunması,
yırtık dondan çıkar gibi bülent uygunun her röpörtajdan çıkması, mehmetin kendinisini ronaldo zannetmesi, bir tane yetmezmiş gibi 2. bir fatih terimin türemesi, anadolu takımlarının bize yatmasının beklenmesi ama tam tersinin olması, mücadele etmeden maç kazanılmayacağının unutulması... saymakla bitmezki.... gerçekleri kabullenmek,görmek ve tedbir almak gözünüz kör olduğunda çok zordur....gören gözlere, işiten kulaklara !!!!!!!!!!!!!!!!! |
mehmet yıldız gazi anteb e bülent hoca da galatasaray a gitsin yeter ya...böyle saçma sapan iş olur mu ya son 4 haftaya lider gir gerisini mahvet hevesimiz kursağımızda kaldı yaa...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:41. |