![]() |
DENIZLI MACINDA SAHADA
Sivasspor’un golcü futbolcularından Mohammed Ali Kurtuluş, Denizlispor maçıyla birlikte tekrar yeşil sahalarına dönüyor.
Sakatlığı nedeniyle üç haftadır takımdan uzak kalan Mohammed Ali Kurtuluş, 4 Eylül Stadyumunda oyna-nacak olan Denizlspor maçı ile tekrar takımdaki yerini alacak. Sakatlığının tam anlamıyla geçtiği bildirilen Mohammed Ali, yapılan çalışmalarda takımla birlikte idmanlara başlarken şimdiden hırsı ve istekli olması nedeniyle hafta sonunda takımdaki yerini alabileceğinin sinyallerini vermeye başladı. Takımdan uzak kaldığı için son derece üzgün olduğunu belirten Mohammed Ali, “Denizli maçında forma giymen için elimden geleni yapıyorum. Hocam bana şans verirse bu maçta formamı tekrar giymek istiyorum. Haftalar sonra forma giyeceğim maçta golle dönmek istiyorum. Forma giymem halinde Denizlispor filelerini havalandıracağım. Bunun içinde çok çalışıyorum”dedi. Hakikat Gazetesi |
[b]özlemiştik kaptanı... gelmesine sahsen çok sevindim... kendisi çok sevdiğim biri :)[/b]
|
Dönüsü muhtesem olacak!..
Sivasimizin Süperlige cikmasinda büyük payi bulunan biri.
Tekrar oynayabilmesi cok sevindirici.Inaniyorumki iyi isler yapacaktir. |
cok iyi haber
cok iyi bir haber futbok zekasını cok begenıorum super lıge cıkmamızda cok buyuk katkısı oldu hoş geldin KAPTAN
|
Şükür Kavuşturana Gardaş...
[SIZE=4][COLOR=Red]Onun oyunda olması bile yeterli. Takımımıza olan katkısını herkes biliyor zaten.
Kendisini ve gollerini özledik... [/COLOR] [/SIZE] |
[b][color=blue]KAPTANIMIZI ÖZLEMİŞTİK ONUN SAHADA OLMASI BİLE YETER.[/b][/color]
|
Muhammed in sakatlığının geçmesine çok sevindim.
İnşallah Denizli maçında sahada olur, Balili ve Anderson un onun asistlerine çok ihtiyacı olacak. |
KAPTANNN
YEŞİL SAHALARA DÖNDÜĞÜNE SEVİNDİM İNŞ. GOLLERİYLEDE DÖNER
|
BU ALEMİN TEK KRALI
KIRMIZIIIIIIII BEYAZZZZZZZZ AŞIGIMMMMMMMM SİVAS
|
frikik ustasi is basinda.....
sivassporun süper stari mohammed ali kurtulusu 4 eylülde seyretmek ayri bi zevk olacak.... sivasimiza denizli karsisinda sonsuz basarilar....
slmlar navruz yaylali özsivasli bugra..... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:18. |