![]() |
Sınırdakilere "Dikkatli ol" Emri!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bilicaantreman.jpg[/IMG]
Sarı kart sınırında bulunan kaptan Mehmet Yıldız, Bilica, Sedat, Tum ve Faruk´tan Hacettepe maçı öncesi dikkatli olmaları istendi. Gençlerbirliği ve Galatasaray karşılaşmalarında bu oyuncularından yoksun kalmak istemeyen Kırmızı-Beyazlı takımın teknik heyetinin, “Ankara’dan sonra iki kritik 90 dakikaya daha çıkacağız. Rakiplerinizli girdiğiniz ikili mücadelelerde dikkatli olun” dediği ifade edildi [B]Hacettepe’den mesaj var![/B] Bitime 3 hafta kala ligden düşmesi kesinleşen Hacettepe, prestij için sahaya çıkacak. Başkent ekibinin hocası Ergün Penbe, daha önce olduğu gibi Sivasspor’a karşı da galibiyet için çıkacaklarını belirterek, “Kulağımızı her şeye kapattık. Ligde düşmüş olabiliriz, ama bu mücadelemizin değişeceği anlamına gelmez” yorumunu yaptı. [B]Fanatik[/B] |
Cevap: Sınırdakilere "Dikkatli ol" Emri!
faruk la sedat neyse de inşallah bilica tum ve mehmet yıldız sarı kart cezalısı olmaz
|
Ergn hocam kusura bakma ama mecbur yenmeliyiz..
|
AMAN AMAN AMAN TELAFİSİ YOKKK KESINLIKLE DİKKAT
|
vallaha sivas cikip bu macta ben sampiyon olacam dedirtmeli herkese...
eze eze söke söke almali maci... |
[B]Sedat çok boş beleş kartlar görüyor 3 sarıda hakeme itirazdan diye hatırlıyorum..rakiple alakası yok[/B]
|
SIVAS ÜÇ MAÇTA ALACAPOAN YEDİ YANİ SONMAÇ BİRPOAN İKİNCİ OLURUZ ONUNDA ÖNEMİ YOK BİR DAHA BU ŞAMPIYONLUK YARIŞINI YAŞAMAMIZ ZOR ÖNÜMÜZDEKİ SENELERDE DAHİL BUNA YANİ GÖRÜYORUZ LİGDE NELER OLUYOR BİZ BURAYA NASIL GELDİK ANLAMIYORUM HERHALDE İMAN GÜCÜYLE BANA ÖYLE GELİYOR
|
Bu maçıda kazanamazsağız, artık şampiyonluğu unutalım.
|
[B]bu maçı kazanıp ankaragücünün yenmesini bekliyecezz..[/B]
|
bu futbolculara kalan üç maçta çok ihtiyaç var inşallah kart görmezler aman dikkat
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:14. |