SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   SivasLıLar Gelmesin (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25553)

YigidoFrkn 16.05.2009 21:22

SivasLıLar Gelmesin

SivassporLu TarafTarLarımı Gerek Sivastaki gerek anKaradaki ws o arKdasLarım keske sivasa gelmese...
Ankaragücü - Beşiktaş
macında Ankara gucunu DestekLesek iyi ve sevincLi haberLerse gelsek...
ins ßunu Yapan gRupLar yada kisiLer oLucakdır Yigido ßunu Yapar

[B]Her Zaman HeR yeRDe en Buyuk Sivas[/B]

GuVeN 16.05.2009 21:26

Cevap: SivasLıLar Gelmesin

inşallah dedıgın gıbı olur hemserım.besıktaslılar her macımızda bıze kufretmek ıcın gelıyolar.. bız onlar gıbı sevıyesız olmayalım tabıkı ama hem bızım ıcın hem ankaragucu ıcın gıdıp ankaralı kardeslerımıze destek olmamız muhtesem olurdu..
onlar nasıl her zaman bızım yanımızdaysa bızlerde bu zor gunlerınde desteklerımızı esırgememelıyız dıye dusunuyorum..

07reis58 16.05.2009 21:26

[B]ankaragücü taraftarı ligde kalmak için zaten formunda olurlar..bizimkilerdende giden olur mutlaka...3 puanı inş ev sahibi alır :)[/B]

talha58 16.05.2009 21:26

[B][COLOR="Indigo"]İlginç bir öneri getirmişsin. Bende bişey merak ediyorum. Bizim Sivas taraftarının kimyası mı bozuldu acaba. Hacettepe karşısında 2-0 skoru yakalıyoruz rakip takıma küfür ediliyor. Rakibimiz penaltı kazanıyor Bjk ile uğraşıyoruz. Bizim taraftarımız kendi takımımızı desteklemeyi öğrenecek mi acaba merak ediyorum. Desteklemeyeceklerse de en azından herkesin antipatisini kazanacak hareketler yapmasak. Son haftalarda bizde olmayan bir küfürlü tezahürat özelliği başladı taraftarımızda. Şampiyonluğa aday olmanın bu yoldan geçtiğini hiç sanmıyorum. [/COLOR][/B]

YigidoFrkn 16.05.2009 21:28

[QUOTE=leblebi82;519037][B][COLOR="Indigo"]İlginç bir öneri getirmişsin. Bende bişey merak ediyorum. Bizim Sivas taraftarının kimyası mı bozuldu acaba. Hacettepe karşısında 2-0 skoru yakalıyoruz rakip takıma küfür ediliyor. Rakibimiz penaltı kazanıyor Bjk ile uğraşıyoruz. Bizim taraftarımız kendi takımımızı desteklemeyi öğrenecek mi acaba merak ediyorum. Desteklemeyeceklerse de en azından herkesin antipatisini kazanacak hareketler yapmasak. Son haftalarda bizde olmayan bir küfürlü tezahürat özelliği başladı taraftarımızda. Şampiyonluğa aday olmanın bu yoldan geçtiğini hiç sanmıyorum. [/COLOR][/B][/QUOTE]

aMa once hacettepe boLumundeki 3 ßuyuk SevenLer kFrLeri BasLattı yoksa kimse kimseye kFr etmezdiki :)

YigidoFrkn 16.05.2009 21:29

[QUOTE=07reis58;519036][B]ankaragücü taraftarı ligde kalmak için zaten formunda olurlar..bizimkilerdende giden olur mutlaka...3 puanı inş ev sahibi alır :)[/B][/QUOTE]

ins.. aLırız Ve Sampiyon ßiz oLucas icimde oLe his war :)

07reis58 16.05.2009 21:31

[QUOTE=leblebi82;519037][B][COLOR="Indigo"]İlginç bir öneri getirmişsin. Bende bişey merak ediyorum. Bizim Sivas taraftarının kimyası mı bozuldu acaba. Hacettepe karşısında 2-0 skoru yakalıyoruz rakip takıma küfür ediliyor. Rakibimiz penaltı kazanıyor Bjk ile uğraşıyoruz. Bizim taraftarımız kendi takımımızı desteklemeyi öğrenecek mi acaba merak ediyorum. Desteklemeyeceklerse de en azından herkesin antipatisini kazanacak hareketler yapmasak. Son haftalarda bizde olmayan bir küfürlü tezahürat özelliği başladı taraftarımızda. Şampiyonluğa aday olmanın bu yoldan geçtiğini hiç sanmıyorum. [/COLOR][/B][/QUOTE]

gardaş adamlar son dkklarda zorlarına gitti ve i....sivas olamassın şampıon dedıler...bizimkılerde otomatıkmen hacettepe kümeye vb...

YİGİDO YUZ ALTINDA KALMIYACAZ HERHALDE...

karahisarli 16.05.2009 21:32

ankaragücü bizi her zaman destekledi helal olsun keske ankaradaki yigidolar sivas adina ankaragücü bjk macina gidip ankaragücünü desteklese borcumuzu ödemis oluruz

YigidoFrkn 16.05.2009 21:33

[QUOTE=07reis58;519044]gardaş adamlar son dkklarda zorlarına gitti ve i....sivas olamassın şampıon dedıler...bizimkılerde otomatıkmen hacettepe kümeye vb...

YİGİDO YUZ ALTINDA KALMIYACAZ HERHALDE...[/QUOTE]

hakLı vaLLa adamLarda suc ama kimse durduk yere kimseyi kotuLemez dimi ...

YigidoFrkn 16.05.2009 21:34

[QUOTE=karahisarli;519045]ankaragücü bizi her zaman destekledi helal olsun keske ankaradaki yigidolar sivas adina ankaragücü bjk macina gidip ankaragücünü desteklese borcumuzu ödemis oluruz[/QUOTE]

eed ankaragucu bizi ßu zamana kadar kotuLemedi kardes takımımız gbidir ßu yuzden ßizde onLarı desteklememiz Lazım !

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:59.