SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Kandırmayın Bizi ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25555)

izmirliyigido 16.05.2009 22:32

Kandırmayın Bizi !

[B]Sivas'lı Gariptir[/B]

Sivas mütevazi bir şehir. Sivas'lı mert, yürekli, dürüst fakat mazlum ve gariban. Sivasspor, garibanın umudu, sevinci, gururu, işsiz insanların tek avuntusu ..... Öyle ki, Sivas'lı garibanlar yeri gelir sigara parasını, yeri gelir çoluk-çocuğunun nafakasını, hatta cebindeki son kuruşu [B]SİVASSPOR'u[/B] için gözünü kırpmadan verir.

Her takım gittiği deplasmanda gövde gösterisi yapmak için, takıma destek olmak için zengin işadamlarının desteğiyle, derneklerin desteğiyle otobüsler, biletler ayarlarken bizim gariban Yiğidolar'ımız kendi imkanlarıyla otobüste ayarlar, kuru ekmek ile sandviçle de idare eder yine de o maça gider. Tek [B]SİVASSPOR'u[/B] yalnız kalmasın, tezahürat bilmesek bile [B]Siiivas - Siiivass[/B] nidalarıyla takımın yanında olduğunu gösterir.

Benim gariban şehrimin gariban insanı SİVASSPOR'u için canını bile verirken, yiğitliğinden, dürüstlüğünden, insanlığından ve centilmenliğinden ödün vermez. Canı kadar çok sevdiği SİVASSPOR'u yenildiği zaman kanlı göz yaşlarını içine akıtırken yinede çevresine zarar vermez, kendi kendine acısını yaşar. Zaten hayata kahretmiştir birde takımı için kahretse ne yazar ki?

[B]Bildiğiniz birşey mi var?[/B]

İşte böyle iken Sivas'lı Yiğidolar göz göre göre takımlarının [B]son 3 hafta da[/B] oynadığı kazanmamak için verdiği mücadele karşısında adeta kahrolmaktadır. Herkes görüyor ki, G.Antepspor maçında İstanbul BŞB maçında ve bu son Hacettepe maçında kazanmamak için verilen mücadele YİĞİDOLAR'ı [B]kahretmektedir.[/B]

Bize şunu söyleyin sayın Başkanım, sayın Bülent hocam. [B]Bildiğiniz birşey mi var?[/B] Şampiyon olmamız istenmiyor mu? Verdiğiniz beyanatlar, demeçler, açıklamalar sadece başarınızı süslemek için mi? Yoksa asla ve asla Şampiyon olmamız istenilmiyor mu? Eğer öyleyse bilelim de ümitlenmeyelim. Eğer öyleyse mağlubiyetlerde kanlı gözyaşlarımızı içimize döküp, ailemize, çocuklarımıza, arkadaşlarımıza ters davranmayalım. Kendimizi harap etmeyelim.

[B]Ne değişti peki?[/B]

Bu hisse nereden kapılıyoruz biliyormusunuz? Sahada oynanan futboldan, Mehmet Yıldız'ın, Musa Aydın'ın, İbrahim Dağaşan'ın, Sezer Badur'un, Abdurrahman Dereli'nin oynadıkları futboldan. Ki, bu saydığım futbolcular sezonun ilk yarısında takımın en as oyuncularıydı. Şimdi ne oldu? Performans düşüklüğü demeyin, o zaman onları takıma koymayın. Bu takımı birtek [B]BİLİCA[/B] ayakta tutuyor. O da nereye kadar belli olmaz.

Bir [B]Mehmet Yıldız[/B] hastalığı aldı başını gidiyor. Nedir bu adama olan sevda. Takımı batırmaktan başka birşey yapmıyor. Tamam devre arasında bende satılmasına şiddetle karşı çıkmıştım. Ama formsuzsa oynatmayacaksın. Balili nerde soruyoruz. Neden Kamanan ile ikisi bir arada oynamıyor?

Bugün kü maçta Bülent Uygun'un [B]planlarını[/B] KAMANAN bozmuştur. SİVASSPOR, Hacettepe'yi değil [B]KAMANAN, Bülent UYGUN'u yenmiştir.[/B] Hocam seni çok severim, her yerde kollarım ama [B]Kandırmayın bizi[/B] !...

AYK

GokhanTurna 16.05.2009 22:43

Cevap: Kandırmayın Bizi !

Biraz ağır bi yazı olmuş ama görünen köy kılavuz istemez aynen katılıyorum sitemine Yalçın abi

sevda58 16.05.2009 22:46

+++++++++++++++++++

bu yazinin ustune laf soylenmez, katiliyorum.

izmirliyigido 16.05.2009 22:47

[QUOTE=GokhanTurna;519060]Biraz ağır bi yazı olmuş ama görünen köy kılavuz istemez aynen katılıyorum sitemine Yalçın abi[/QUOTE]

Hiç ağır bir yazı değil Gökhan'ım.... Bizim Sİvasspor'dan başka neyimiz var ki? Onun başarısı bize para kazandırmayacak ama garibanlarında, çalışınca başaracağını gösterecek bir olaydı. Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken neden son 3 maçta böyle kahrediyorlar?

AYK

58SİVAS58 16.05.2009 22:47

kesinlikle katılıyorum kardeş bizi şampiyon yapmayacaklar biz boşuna umutlanıp kahroluyoruz bugünkü oyundan özellikle ikinci yarıdaki oyundan hiç memnun değilim şampiyonlar ligine gideriz ama şampiyonluk hayal oldu:(

merkez_emre 16.05.2009 22:48

cogu kısma bende katılıyor destek verıyorum...bu takım küme de düşse de arkasındayım fakat son donemde yapılan tonlarca acıklama hem bıze olan sempatıyı dusurdu hemde bılıca nın fıyat acıklaması kulubu sampıyonlukdan daha ote kar elde etmek ısteyen bır tıcari şirket gibi gosterdi...

bortecine 16.05.2009 22:53

Hiçte ağır olmamış. Mehmet yıldız gerçekten tahamul sınırını açmıştır. Tamam formsuz lafımız yok ama arkadaslarına bağırmaktan...
4 senedir süper ligdesin hala ofsaytın ne olduğunu bilmiyor her posizyonda ofsayt...
dediği gibi kamanan saolsun bugun bizi kurtardı bugun.
bir çift lafımda musaya. Musa kendine gel, koş mucadele et. Anteremanlarda top sürmeyi stoplamaya çalış 3 senedir bu konuda bir gram ilerlemedin.
neyse haftaya serinde oynarız inş.

GokhanTurna 16.05.2009 22:57

[QUOTE=izmirliyigido;519066]Hiç ağır bir yazı değil Gökhan'ım.... Bizim Sİvasspor'dan başka neyimiz var ki? Onun başarısı bize para kazandırmayacak ama garibanlarında, çalışınca başaracağını gösterecek bir olaydı. Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken neden son 3 maçta böyle kahrediyorlar?

AYK[/QUOTE]

Son paragraf hakkında dedim sadece abi beliteyim hemen.

_DeReBeYi_ 16.05.2009 23:01

[B]helal be topram butun gercekleri yazmissin[/B]

bortecine 16.05.2009 23:13

Bizleri alıştırmayacaktınız liderliğe:mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:27.