![]() |
4 Eylül'de Son Randevu
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/stad1.jpg[/IMG]
Özellikle kış aylarında sıkıntı yaşanan 4 Eylül Stadı zemininin değiştirilmesi için Gençlerbirliği maçı sonrası bekleniyor. Zeminin alttan ısıtmalı yapılarak buzlanmayı önlemeyi hedefleyen yönetim, pazar günkü Gençlerbirliği maçı sonrasında çalışmalarına başlayacak.2009-2010 futbol sezonuna hazır hale getirmek için kendi evindeki maçlar biter bitmez zemin yenileme çalışmalarına başlayacak olan Sivasspor’un, kısa sürede çalışmaları tamamlayıp stadı Avrupa kupları maçlarına hazır hale getirmesi bekleniyor. Sivas 4 Eylül Stadı’nda kış mevsiminde oynanan 3-4 maçta büyük sıkıntılar yaşandığı, alttan ısıtma sayesinde bu sıkıntılarında ortadan kalkacağı belirtildi. |
Cevap: 4 Eylül'de Son Randevu
son maçta 3 puan alırsak iyi olur.
|
Son buluşmada yine tribündeki yerimizi alacağız ömür varsa.
|
hayırlısı olsun sivasıma daha güzelleri layık büyük iş adamlarına ve siyasetcilerede seslenmek istiyorum sizlerde taşın eltına elinizi koyun lütfen eğer sivaslıyım diyorsanız
|
Çimlerin değişmesi iyi olacak..Hamsilerde artık yenilince tarla bahanesini bir kenara bırakır :rolleyes:
|
hani yeni stad yapılıyordu bu stada neden para harcıyorsunuz.demekki koca yalan hepside diğer yalanlar gibi sayın bakanımız yani başbakan kendisi demişti tüm sivaslılarla dalga geçiyor bence...
|
evimizde son mac, bu son macta bari tribunler dolsun, taraftar taraftar gibi olsun, destek verelim bizim sivassporumuza, zaten son 2 mac kaldi.
|
yeni stad yapılacaksa, bu masrafa ne gerek varki.
yoksa yalanmıydı bu stad hikayesi yada temeli atılıp 10 senede inşaatımı sürecek. INSANLARI KANDIRMAYIN |
92 yılında temeli atılıp bugünlerde biten urfanın stadına mı benzeyecek yoksa bizim stadımız da...
|
belediye seçim sonuçlarından sonra bu iktidarın sivas'a yeni stad yapmasını beklemek hayal olsa gerek.gerçi ben başbakan ilk müjdeyi verdiğinde de söylemiştim.Sivas'a stad yapılmaz.Toki yapacakmıştı. mış mış da mışmış.paran varsa kendin yapacaksın.ya da siyaseten başta olmak üzere boyun eğeceksin.Sivas'a boyun eğmek mi?boynunu vur da boynunu eğdirme.o zaman bekleyeceğiz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:22. |