![]() |
Yiğido Namouchi`yi getirdi!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/Namouchi.jpg[/IMG]
Bu sezon da şampiyonluğa oynayan Sivasspor, yeni sezona da iddialı girmek için adımlar atmaya başladı.. Yiğido, transfer çalışmalarına hızlı başladı ve Tunuslu futbolcu Hamed Namouchi'yi idmana çıkarttı! Kırmızı-beyazlılar, Tunuslu futbolcu Hamed Namouchi'yi Türkiye'ye getirerek antrenmanlara çıkardı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, önemli bir oyuncuyu Türkiye'ye getirdiklerini söyledi. Sivasspor, 25 yaşındaki Tunuslu orta saha oyuncusu Hamed Namouchi'yi renklerine bağlıyor. Tunuslu futbolcuyu şehre getiren Sivasspor yönetimi, birkaç hafta içinde sözleşme imzalamayı planlıyor. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, Tunuslu futbolcuyu 7 aydır takip ettiklerini söyledi. Uygun, Namouchi transferinde Bilica ve Kamanan transferlerindeki sistemi uygulandıklarını vurgulayarak, "Çok iyi bir futbolcuyu Türk futboluna kazandırmayı arzuluyoruz" dedi. |
Cevap: Yiğido Namouchi`yi getirdi!
Haydi hayırlısı bakalım..İnsallah takımımıza katkı sağlar..
|
-çok iyi futbol oynuyo vallah sampiyonlar liginde bize -çok yarayacak
insallah sampiyon oluruz |
hayirlisi ...
ama bakalim oynatacakmi ... ve kimin yerine oynuyacak .. :) Hadi Hamed Namouchi .. GÖSTER KENDINI |
oyunu genelde uzun toplarla oynuyoruz eger hamed rakip kale agzinda araya iyi top atan birisi ise oyun anlayisimiz degeisir ve süper olur o zaman pres yapma gücümüz artar öyle birisine cok ihtiyacimiz var
|
bence çok yaracak ben fransada yasiyorum burdaki butun tunuslu arab arkadaslarim Hamed Namouchi çokseviyorla:):D:r sivasspor dan bahsediyorum sivasspor sevip takip ediyorlar .tunus un milli fulbolcusu
|
[B]Forvet arkası oynuyor. Her iki ayağınada hakim bilekleri esnek bir oyuncu. Fizikli ve oyunu iyi okuyabilen bir özelliğe sahip[/B]
|
[B]Biz Sergio gibi bir oyuncuyu değerlendiremedik umarım bu futbolcuda böyle olmaz[/B]
|
transferlerimiz hep iyi oldu simdiye kadar, insallah uyum saglar sivassporumuzda, hadi bakalim hayirlisi.
|
ben daha yeni iki golünü izledim ikiside süper valla inş takıma uyum sağlar
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:18. |