SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVAS SİZİNLE GURUR DUYUYOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25759)

SivasSpor.Com 30.05.2009 22:29

SİVAS SİZİNLE GURUR DUYUYOR

[img]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/sivasspor-tesekkur.gif[/img]

Hüzünlü bir günü geride bırakırken gönlümüzün bir yanı kıpır kıpır diğer yanı ise sanki en yakınımızı kaybetmiş olmanının verdiği dayanılmaz acı ile yanmakta.

Karışık duygular hakim Sivas gibi bir Anadolu takımı için hayal ötesi olan Şampiyonlar Ligine katıldığımıza mı sevinelim yoksa bu kadar yaklaşmışken kaybettiğimiz Şampiyonluğamı üzülelim bilemiyoruz. Bildiğimiz bir şey varki oda bu takım tüm Türkiye'ye ezber bozdurdu. Bir anadolu takımını kendi sahasında güç bela 2- 1 yenen İstanbul takımı sanki Avrupa şampiyonu olmuş gibi sevinmesi ise gerçekten de görülmeye değerdi. Biz şampiyonluk için oynarken milyon dolarlık bütcesi ile Uefaya gidecek olmanın sevincini yaşayan takımları gördükden sonra diyebiliyoruz ki evet gercek Şampiyon biziz.

Bizler gercek Sivasspor taraftarı olarak tüm Sivasspor camiası ile gurur duyduk. Bazen hüzünlendik, bazen hayallerimizi zorlayan başarılarınız ile hiç olmadığımız kadar mutlu olduk. Tamam; belki sizlere layık olduğunuz desteği göstermedik ama bizlerde Şampiyonluğa oynayan takım nasıl desteklenir bilmiyorduk. Ancak sevgimiz ise hiç kımseye nasip olmayacak kadar fazlaydı. Bazen isyan ettik, isyanımız sizlere değil bu çarpık düzeneydi.

Şimdi Şampiyonlar Ligindeyiz. Avrupanın dev bütçeli takımları arasında SİVAS yazısını görecek olmanın tarifi olmayan mutluluğunu yaşayacağız. Şampiyonlar Liginde de bizlere büyük başarılar yaşatacağınızı inanıyoruz çünkü Başkanımıza, Hocamıza ve oyuncularımıza güveniyoruz.

Bizlere yaşattığınız büyük gurur için sizlere sonsuz teşekkürler. Şunu Unutmayın ki SİVAS SİZİNLE GURUR DUYUYOR...

[B]Sivasspor.com Özel Haber[/B]

Bln-Fatih58 30.05.2009 22:33

Cevap: SİVAS SİZİNLE GURUR DUYUYOR

Sivassporun maclarina hic gidemedim, ama artik avrupa maclarina nerede olursa olsun tribünde olacagim.

yorumyapıyombenya 30.05.2009 22:34

Sizlere Helal olsun. Şampiyon olamasakda bu günleride gördükya rabbime şükürler olsun.

Bekle avrupa YİĞİDO geliyor.

etzel1967 30.05.2009 22:35

malzemecisinden başkanına kadar tüm takımı, emeği geçen herkesi ve şanlı taraftarımızı kutluyorum...2. olsak bile herkes şahit ki asıl şampiyon biziz...istanbul hegomanyasına arslanlar gibi kafa tuttuk ve salladık...sivasspor ilk defa çıktığı süper ligde 4 sezondur ligi sallıyor ve hep zirvede...yıllardır birinci ligde oynamasına rağmen hiç bir başarısı olmayan, şampiyonluğun ş sini bile ağzına alamayan, bizim başarımızın yanından bile geçmeyen istanbul yalakası karaktersiz takımların gayretleriyle sivasspor 2. olmuştur...bunlar müsait yerlerine kına yakmakla meşgullerdir şu anda, çünkü efendileri bjk ya bir köpek sadakatinde hizmet ederek görevlerini yapmışlardır...

SİVASLIYIM, SİVASSPORLUYUM, GURURLUYUM...

ŞAMPİYON SİVASSPOR...

merkez_emre 30.05.2009 22:36

aksini düşünen trabzonsporludur....
bugune kadar zerre kadar bu takıma maddı manevı destegı olmayan buraya gelmemızı basarı olarak gormeyıp her yedıgımız gol sonrası butun takıma kufur eden , durum 3 1 ken bıle koskoca staddan ses cıkartmayan kımsenın hayal dahı edemedıgı yere gelmemızın yetmedıgını dusunup genclerbrlıgı mac sonrası takımı trıbune cagırmayanlar bu yazıyı okuyorsa da namerttir...

Sizlerle BÜYÜK ONUR VE GURUR DUYUYOR ÖNÜNÜZDE SAYGIYLA EĞİLİYORUZ...
İYİ Kİ VARSINIZ....

Besyo_cu 30.05.2009 22:41

[B]Bu sezon herkese birşeyler öğrettik ;

- Anadolu takımlarına eğer yürekten inananırlarsa Şampiyon olabileceklerini...
- İstanbul takımlarına artık Anadoluyu kücük görmemelerini
- Medyaya skor yorumcusu olmamaları
- Biz Sivasspor taraftarlarına taraftar nasıl olmalı bunu öğrettiniz...
- .......
Artık önümüzdeki sezon daha tecrübeli bir takım olarak cok daha başarılı olacağımıza inanıyorum.

Sadece Sivas değil Türkiye ve Avrupadaki gurbetcilerimiz sizlerle gurur duyuyor...[/B]

SivasLady 30.05.2009 22:45

[B]baskanimiz MECNUN OTYAKMAZ`dan baslayip hocamiz BÜLENT UYGUN`a
bütün FUTBOLCULARIMIZ`a yönetime yardimcilarina calisan emegi gecen herkese bu gururu bizlere yasattiklari icin cok cok tesekkürler

hepinizle gurur duyuyoruz
seneye sampiyonlugu bekliyoruz[/B]

abdullah58 30.05.2009 22:45

HEPINIZE HAKKIMIZ HELAL OLSUN
SIZLERDE BIZLERE HAKKINIZI HELAL EDIN
BIZLERE BU GÜNLERI GÖSTERDIGINIZ ICIN SIZE BINLERCE DEFA TESEKKÜRLER
ALLAH HEPINIZE HERSEYIN EN IYISINI NASIP ETSIN
BIR YIL BOYUNCA ARNIMIZ DIK GEZDIK
TESEKKÜRLER COCUKLAR-TESEKKÜRLER ARKADASLAR
YOLUNUZ;BAHTINIZ ACIK OLSUN
SAMPIYONLAR LIGINDE GÖRÜSMEK UMUDUYLA

izmirliyigido 30.05.2009 22:47

Milyon dolar bütçeli takımların sadece hayalinde yaşattığı, atıp tutup lige başlayarak sene sonunda ligde kaldıkları için şükreden takımların başaramadığı, hayal kadar tutkulu, rüya kadar güzel, sevinmek kadar gerçek bir duyguyu yaşatan sizlere, Sayın başkan [B]MECNUN OTYAKMAZ[/B], sayın hocamız [B]BÜLENT UYGUN[/B], alın terlerini akıtan tüm [B]FUTBOLCULARIMIZ[/B], [B]Yönetim Kurulu üyeleri[/B], [B]Kulüp çalışanları[/B], [B]Yardımcı hocalarımız[/B] veee [B]TARAFTARIMIZ[/B] ! Emeği geçen [B]tüm herkese Can-ı Gönülden TEŞEKKÜR EDİYORUZ[/B].

Sezon başında 2. olacaksınız deselerdi belki hepimiz sevinçten havalara uçar Ligi bitirirdik. Ama gelin görün kü son haftaya kadar taşıdığımız ŞAMPİYONLUK ümidi nedeniyle Şampiyon olamamanın verdiği burukluğun tarifide mümkün değil. 50 yılda bir gelen bu şansı keşke kullanabilseydik. Ama oyunun kurallarını tam olarak bilmediğimiz için ŞAMPİYONLAR LİGİ RÜYASINA kaldığımız için kendimizi başarılı görüyoruz.

Bizi çekemeyenler alkışlayacakları yerde bugünden itibaren başarılı olamayacağımızı ifade edip bizi eleştireceklerdir. Olsun eleştirsinler. Onların avunacakları birşey olmadığı için, böyle başarılı takımları olmadığı için bize saracaklardır. Olsun !...

Bu kısıtlı bütçe ile, sınırsız sevinç yaşatanları başta BÜLENT UYGUN olmak üzere [B]AYAKTA ALKIŞLIYORUM[/B] ve teşekkür ediyorum !...

AYK

Metal Gear 30.05.2009 22:48

Şampiyon olamadık evet ama şu 8taş'a en azından son haftaya kadar rahat vermedik..
Şükürler olsun ki Sivas'ımın ilk haftaki kayseri maçı dışında tüm maçlarına gittim..Bu heyecanı canlı canlı izledim,şahit oldum..
Seneye şampiyonluğa daha güçlü ve daha tecrübeli geliyor..

İnşallah bir daha Kamanan kalciyle karşı karşıya kalınca heyecandan ayağa kalkınca sırtma bir el uzanıp "otur gardaş" demez.:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:36.