SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor.com tabuları yıkmaya devam ediyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2576)

RüStü ElmaS 01.10.2005 10:57

Sivasspor.com tabuları yıkmaya devam ediyor

[img]http://www.sivasspor.com/templates/sivasspor/images/ban1.jpg[/img]

Sivasspor.com tabuları yıkmaya devam ediyor...
Futboluyla adından sıkça söz ettiren Sivasspor, taraftarının başarısıyla da ön plana çıkmaya başladı...

Dünyaca tanınmıs Alexa.com adlı anket sitesinin yaptığı araştırmaya göre [url]www.SivasSpor.com[/url] taraftar sitemiz dünyada tıklanan site sıralamasına göre 87.005 sırada yer alıyor.
Daha önemlisi, Türk futbol takımlarının resmi sitelerinde Sivasspor.com en çok tıklanan 5. site.

Sivasspor'umuzun ligde 5. sıraya yükseldiği bu günde taraftarımızın da aynı gücünü tüm Türkiye'ye göstermesi bizler için büyük gurur ve sevinç kaynağıdır. Sitemizi her gün ziyaret eden ve bizleri yorumlarıyla yalnız bırakmayan tüm üyelerimize ve taraftarımıza teşekkür ederiz.

(Editor: skywriter)

ErdalGüler 01.10.2005 11:01

[COLOR=DarkRed][FONT=Georgia]Evet abi geçenlerde bir arkadaşımız bahsetmişti. Gerçekten gurur duyduk. Bu başarı tüm Sivassporlularındır bence, Ben bu sitede emeği geçen herkese teşekkkür ediyorum... İnşallah daha üst sıralara hem takım hemde site olarak yükseleceğiz. Bunun için hiçbir engel yok... Çünkü kalite dersen kalite, dostluk dersen dostluk, sevgi dersen sevgi... tümü bu sitede mevcut ben en iyi olacağımıza inanıyorum...[/FONT][/COLOR]

RüStü ElmaS 01.10.2005 11:04

ISTE SIRALAMALAR

İŞTE TÜRKİYE FUTBOL TAKIMLARININ ANKET SIRALAMASI.

ALTTAKI RAKAMLAR SITE DÜNYA SIRALAMASINI IFADE EDIYOR.
TÜRKIYE´DEKI FUTBOL SITELERIN SIRALAMALARI

1. antu.com (FENERBAHCE)..............5.382 SIRADA
2. galatasaray.org..........................7.145 SIRADA
3. trabzonspor.org.tr.....................21.471 SIRADA
4. bjk.com.................................. 50.934 SIRADA
5. sivasspor.com...........................87.005 SIRADA
6. korfez.org...............................144.963 SIRADA
7. eskisehirspor.com.....................433.012 SIRADA
8. vestelmanisaspor.com...............447.080 SIRADA
9. kayserispor.org.........................473.817 SIRADA
10. bursaspor.org..........................145.202
11. malatyaspor.org.tr....................161.307
12. gaziantepspor.org.tr................. 478.271
13. samsunspor.org.tr.....................479.407
14. genclerbirligi.org.tr....................516.295
15. denizlispor.com.........................579.420
16. tatangalar.com.........................596.319

AyhanBayrak 01.10.2005 11:14

Iste burada karsilikli sevgi saygi vede hosgörünün basariya endeksli oldugunun kanitidir
Gercekten sivasspor aski baskadir herkes bunun bilincinde dahada ileriye gitmemiz gerekiyor yani en üst siralara cikmamiz gerekiyor

Cünkü bizler sivasliyiz vede sivassporluyuz takimimiz vede sitemiz herzaman basariya endekslendi vede artik baska birsey düsünülmüyor insallah takimizla beraber bizlerde sivaslilarin adini dünyaya duyurmaya calisacagiz insallah sizlerde bu konuda calismalarinizi dahada fazlalastirarak bu etkendeki en üst seviyeyi yakalamamizi sizler saglayacaksiniz yani sivasspor taraftari haydi yigidolar herzamanki gibi dünya tanisin biziii

ARTIK BIR GERCEGIN OLDUGUNU KABULLENSINLER UYUYAN DEVIN UYANDIGINI GÖRSÜNLERRRRRRR

Kaptan-58 01.10.2005 11:15

İŞTE BUDUR..

[QUOTE=RüStüElmaS]Sivasspor.com tabuları yıkmaya devam ediyor...

Futboluyla adından sıkça söz ettiren Sivasspor, taraftarının başarısıyla da ön plana çıkmaya başladı...

Dünyaca tanınmıs Alexa.com adlı anket sitesinin yaptığı araştırmaya göre [url]www.SivasSpor.com[/url] taraftar sitemiz dünyada tıklanan site sıralamasına göre 87.005. sırada yer alıyor.
Daha önemlisi, Türk futbol takımlarının resmi sitelerinde Sivasspor.com en çok tıklanan 5. site.

Sivasspor'umuzun ligde 5. sıraya yükseldiği bu günde taraftarımızın da aynı gücünü tüm Türkiye'ye göstermesi bizler için büyük gurur ve sevinç kaynağıdır. Sitemizi her gün ziyaret eden ve bizleri yorumlarıyla yalnız bırakmayan tüm üyelerimize ve taraftarımıza teşekkür ederiz.

(Editor: skywriter)[/QUOTE]

[B]İNŞALLAH 1. SİTE OLACAĞIZ... HERKES ANLAYACAK SİVASLININ GÜCÜNÜ... [/B]

BOUN 01.10.2005 11:28

İşte Sivasspor, İşte Sivasspor.com.....

Bu sitede emeği geçen herkese teşekkürler.

Şuna kesinlikle inanıyorum ki henüz bir-iki yıllık geçmişimiz olmasına rağmen bu sıralamaya girdiysek; biraz daha tanıtım yaparsak biraz daha köklü bir gelenek ve temel oluşturabilirsek dört büyüklerin taraftar sitelerininde önüne geçebiliriz.

Burada en büyük görev site yönetimine ve site üyesi olan veya olmayan bütün Sivasspor.com müptelalarına düşüyor. Mesela Sivasspor.com sticker'ları olsa ve bizde sivaslılar olarak kendi arabalarımızda, işyerlerimizde ve toplu taşıma araçlarında müsait olan yerlere yapıştırsak bu şekilde iyi bir tanıtım yapmış oluruz.

Bu arada bu siteye internet kafelerden bağlanan arkadaşlar hazırlanan duvar kağıtlarından bağlandıkları bilgisayarlara indirirseler bu da küçük bir tanıtım olmuş olur. Şahsen ben İstanbul'da internet kafelerden bu siteye bağlandığımda tanıtım olması için duvarkağıdı yarışmasında hazırlanan ve üzerinde sivasspor.com yazısının bulunduğu duvarkağıtlarından hemen o bilgisayara indiriyorum. Küçükte olsa tanıtım tanıtımdır.

Ayrıca Sivassporumuzun bütün maçlarında sitemizin büyükçe bir pankartı olsa çok iyi olur. Ben şahsen 2.Ligdeki bir maçta stadda küçük bir sivasspor.com afişi görmüştüm ve o şekilde siteyle irtibatım olmuştu. Yaklaşık bir buçuk yıldırda sitemizi düzenli olarak takip ediyorum.

İnşallah her alanda daha büyük nice başarılara..........

extrasivas 01.10.2005 18:34

bu rakam beni tatminn etmedi ama bircok takimi kiskandiracagi kesin

abircan 01.10.2005 21:41

gelecek yıl 3. olacağız

arkadaslar gelecek yıl 3. olacağız sıralamada buna yürekten inanıyorum, görünen köy klavuz istemez

ali agca 01.10.2005 22:17

HER ŞEY COK DAHA GUZEL OLACAK

KISA ZAMANDA BUYUK İŞLER YAPIYORUZ DAHA IYISINI YAPMAK ICIN
CABALIYORUZ BIKMADAN USANMADAN DAHA IYIYE DAHA MUKEMMELE
ADIM ADIMM ILERLIYORUZZZ HEP BIRLIKTEEEEEEE

erhan5834 01.10.2005 22:22

[b]HERYERDEYİZ [url]www.sivasspor.com[/url]. DAHA YUKARLARA DİLERİM BİR NUMARA OLUR...[/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:52.