![]() |
Bizim İçin Büyük Onur
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/baskan-b.jpg[/IMG]
Başkanımız Mecnun Otyakmaz ; ''Bugünkü maçın sonucu mağlubiyet olsa da ligi ikinci bitirmek bizim için büyük bir onur. Herkese teşekkür ediyorum. Bütün taraftarımızı ve futbolcularımızı kutluyorum.'' Dedi. Bir basın mensubunun, Sivasspor'un Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olamayacağı yönünde yorumlar yapıldığını hatırlatması üzerine Otyakmaz, ''Canları sağ olsun. Onları yanıltmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bir ön eleme bir de play-off oynayacağız. İnşallah arzu ettiğimiz sonuçları alır, ülkemizi iyi bir şekilde temsil ederiz'' ifadelerini kullandı. Otyakmaz, savunma oyuncuları Bilica'nın transferi konusundaki soruyu da şöyle yanıtladı: ''Bilica'nın sözleşmesi, onun açısından devam etmesi için uygun değildi. Çok iyi teklifler aldı. O nedenle satma kararı aldık. Fenerbahçe ile benim de haberim olan görüşmeler oldu. Bizim vereceğimizin çok üstünde teklifler aldı. Bir futbolcu kazanacağı parayı da düşünür. En az 3 katı fazla alacak. Dolayısıyla bu görüşmeyi gönül rahatlığı ile yapabilir.'' Teknik direktörleri Bülent Uygun'un gelecek sezona yönelik transfer çalışmalarına yarın başlayacağını belirten Otyakmaz, ''Transfer komitemizle gerekli görüşmeyi yapacak. İnşallah bütün ihtiyaçlarımızı karşılayacak futbolcularımızı alırız'' dedi. |
Cevap: Bizim İçin Büyük Onur
Şampiyonluğu kendi elimizle vermis olsakta buralara gelmemizde emeği gecen herkese tesekkurler
|
teşekkür ediyoruz.Bu bütçe ve kadro ile beklenmeyen başarıları elde ettiniz.
Üzülüyoruz.Neden son haftalarda yenilmek durumunu sağladık.Sivasspor üzerindeki baskıyı umarım birgün açıklmak gereği duyarsınız. |
baskan bülent hoca teknik heyet futbolcular yönetim sivas sizi hic unutmayacak
|
dahada büyük olabilirdi ama elimizde firsati sekizlere verdik.. cok yazik oldu ya yigidomuzaa
|
DEGERLİ BAŞKANIM SİZ BİZLERİ BİZ SİVASIN BÜYÜK TARAFTARI OLARAK TA YÜREKTEN SİZLERİ TEBRİK EDIYORUZ BAŞARI BÜYÜK BİR BAŞARIDIR YOLUMUZ ACIK OLSUN
|
[FONT="Garamond"][B]HAKİKATEN İYİ İŞLER BAŞARDIK A'DAN Z'YE...[/B][/FONT]
|
başarıların devamını bekliyoruz sayın başkanım.
|
sizlere minnettarız sayın başkanım bizlere bu duyguları yaşattığınız için teşekkürler, emeği geçen herkese teşşekkürler başkanından futbolcusuna,teknik kadrosundan masörüne ve her ne kadar da tatmin edici olamasakta taraftarına herkese teşekkürler.
yeni sezonda inşallah şampiyonluğa |
Insaallah O bazi Basin mensuplarini yaniltiriz ;)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:29. |