![]() |
Sözleşmemi Uzattım
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/m.yildizz2.jpg[/IMG]
Sivasspor Kaptanı Mehmet Yıldız, çok yaklaşmalarına rağmen elde edemedikleri şampiyonluktan dolayı üzüntülü olduklarını söyledi. ''Bugün şampiyon olamadığımız için üzgünüz, tek tesellimiz Şampiyonlar Ligi'nde eleme oynamak'' diyen Yıldız, şunları kaydetti: ''Bir Anadolu takımı olarak şampiyonluğa bu kadar yaklaşıp, son haftalara da avantajlı girip, kaçırdığımız için üzgünüz. Diğer taraftan bakıldığında da sezon başında ikinci olacağımız söylense kimse 'Hayır' demezdi. Şimdi ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde başarıyla temsil edeceğiz. Bir takım şampiyon olacaktı, o da Beşiktaş oldu.'' Diğer yandan Mehmet Yıldız, Sivasspor ile olan sözleşmesini uzattığını ve gelecek sezon da Sivasspor'da oynayacağını sözlerine ekledi. |
Cevap: Sözleşmemi Uzattım
İnş 1 yıl uzatmıştır :)) Şaka bir yana güçlü fiziğiyle rakip defansların korkulu belesi Namıdeğer Pehlivan Mehmet senin aramızda olman güzel bir haber.
|
cok iyi olmus ya... cok sevindim sen bize daha lazimsin mehmet abi...seneye insallah sampiyon sivasspor. ama birinci olarak :).. ve gol krali MEHMET YILDIZ
|
[B]Ligin 2. yarısında ki gibi sahada hiç bir varlık gösteremeyip koskoca 2. dönemde sadece 3 gol atabildin yeni sezonda böyle oynayacaksan yedek klubesinden ancak ısınmak için çıkarsın...[/B]
|
mehmet yildiz eger bizdeyse bu sene sivasspor hic bir basari yakalayamaz , hic sevinmedim , keske blicia kalsaydida mehmet gitseydi , sivasspora zarardan baska biseyi yok
|
Mehmet eğer son oynadığın maçlar gibi oynayacaksan uzatmasaydın.
Son 5 maçta doğru düzgün oynasaydın şu an şampiyonluğu ilan etmiştik. |
[QUOTE=besyo_cu;523895][B]yeni sezonda böyle oynayacaksan yedek klubesinden ancak ısınmak için çıkarsın...[/B][/QUOTE]
Bülent hoca'nın bankoları Musa Muhammed Mehmet Yıldız Bu adamlar sahada dolaşsalarda, yan gelip yatsalarda banko oynarlar. Yedek kalma gibi bir dertleri yok. |
mehmet yıldız güzel ama ikinci yarı bayağı değil basbayağı bi düşüş var eski memeti arıyoruz inşallah buluruz
|
Bence uzatma yanina musayida al git hic degilse sampiyonluk sansimiz olsun
|
zaten kalacağını biliyorduk.sivas C.Ü de spor okulunu biitmrmeden sivastan gitmeyeceğin bilinen bir gerçek.
bilikanın gitmesi takım için olumsuz gibi gözükse de yeri doldurulmaz diye birşey yoktur.takım avrupada oynayacağından az çok parası da olacağından transfer yapmak eskisine göre daha kolay.endişeye mahal yok. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:55. |