SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   BİLİCA FENERBAHÇEDE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25771)

58_SEMİH_58 31.05.2009 08:01

BİLİCA FENERBAHÇEDE

[B]Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, Bilica'nın Fenerbahçe ile anlaştığını açıkladı.[/B]

Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, Bilica'nın yeni sezonda kadrolarında olmayacağını ve Fenerbahçe ile anlaştığını söyledi.

Uygun, şöyle konuştu: "[B]Büyük bir ihtimalle Fenerbahçe ile anlaşmış durumda. Pazartesi günü sözleşme imzalayacak. Hayırlı uğurlu olsun." [/B]

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ise Bilica'nın transferi konusunda şu açıklamayı yaptı: [B]"Bilica'nın sözleşmesi, onun açısından devam etmesi için uygun değildi. Çok iyi teklifler aldı. O nedenle satma kararı aldık. Fenerbahçe ile benim de haberim olan görüşmeler oldu. Bizim vereceğimizin çok üstünde teklifler aldı. Bir futbolcu kazanacağı parayı da düşünür. En az 3 katı fazla alacak. Dolayısıyla bu görüşmeyi gönül rahatlığı ile yapabilir." [/B]

[B]Kaynak:[/B] [url]www.trt.net.tr[/url]

yusuf_yusuf 31.05.2009 09:11

Cevap: BİLİCA FENERBAHÇEDE

tamm ya bızm bole sivassporu bırakıp gıdecek futbolculara ihtiyacımız yok umarım yedek kalmaz fenerde

ferhat_58_oğuz 31.05.2009 09:16

[SIZE="2"][FONT="Arial Black"][/FONT][/SIZE][LEFT][B][/B][/LEFT]İNŞALLAH SİVASSPORUMUZU FAZLASIYLA TATMİN EDECEK PARAYA SATILMIŞTIR BİLİCANIN DEĞERİ EN AZ 4 MİYLYON AVURODUR DAHA AZI KAR DEĞİL ZARAR OLUR

Sivasli Ym 31.05.2009 09:27

[FONT="Garamond"][B]ANDERSON ÇAYKUR RİZEYE GİTMİŞTİ GAVAT PARA İÇİN SATMIŞTI. FORMA İÇİN KALMALIYDIN HERKESİ MORS ETMELİYDİN BİLİCA. AMA YİNEDE SANA KIZAMIYORUM BİR TÜRLÜ. SENİ SEVİYORUM YAV.[/B][/FONT]

Abdullah DuMaN 31.05.2009 09:32

[B]Bilica, yarın imza atıyor
FANATİK´in geçtiğimiz günlerde, Başkan Aziz Yıldırım´ın, Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz ve kendisiyle her konuda anlaşmaya vardığını duyurduğu Bilica, yarın imza atıyor.

Bunu söyleyen de, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun. Genç hoca, dün yaptığı açıklamada, “Bilica önümüzdeki sezon aramızda olmayacak. Çünkü pazartesi günü yeni takımına imza atacak” diyerek, Brezilyalı yıldızın artık Fenerbahçeli olduğunu resmi ağızdan itiraf etti. Bu arada Selçuk Şahin’in de yönetimle yaptığı görüşmelerin olumlu sonuçlandığı belirlendi. Tecrübeli oyuncu da bu hafta içinde yeni sözleşme imzalayacak.
[/B]

sinan-58 31.05.2009 09:33

arkadaşlar bilica elinden geleni yaptı bu sene sonuçta oda daha fazla para kazanmak daha ünlü bir kulube gitmek ister bize emeği çok geçti ama siz kafanıza takmayın bülent hoca yeni bilicalar bulur

emreakbulut58 31.05.2009 09:36

fb de uzun kalmaz söner onun yıldızlığı görürsünüz bilica fb nin kaderine mahkum kalacak

vahapkeskek 14.07.2009 16:27

Tabata her ne kadar iyi bir sezon geçirmiş olursa olsun, tıpkı CV’si son derece zayıf olan (siz söylenenlere bakmayın Avrupa’da başarılı hiçbir sezonu yok) Bilica gibi bu ücretleri vermek nasıl oluyor? Başka hangi ülke (Rusya ve Katar hariç) bu paraları onlara verir? Bizzat kendi hocası “Ben o paraya 88 tane Tabata bulurum” diyor. Henüz bize uyum sağlamamış belli ki! Sivas hemen ve keyifle vazgeçiyor Bilica’dan. Çünkü biliyorlar gerçekten kaç para edeceğini.
MİLLİYET MEHMET DEMİRKOL'UN YAZISINDAN ALINTI
Sivassporun ne kadar doğru bir iş yaptığının kanıtı.

bekirinho 18.07.2009 03:17

razak ekpoki bu futbolcu da en az bilica kadar iyi bi araştırın internette vücudunu çok iyi kullanıyo çok iyi pas atıyo bitiriciliği ve fiziği mükemmel araştırdıktan sonra sizde bana katılacaksınız mevkisi defansif ortasaha ama bence heryerde oynar

tekdoktirin 18.07.2009 05:38

BEN BİLİCA YA F B BAŞARILAR DİLİYORUM ARTI BİR DE ELLİSEKİZ NUMARA GİYORMUŞ HEAL OLSUN ONA BAZI SIVASLI LARDA ARTIK UTANIRLAR HERHELDE DİMİYANİ SOR MAZLARMI ADAMA SEN SIVASLI SIN AMA TAKIMINI TUTMUYORSUN ALP ERENLER

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:28.