![]() |
Bülent hoca GOL attı
[B]
[IMG]http://www.hurdogan.com/resim/bulent_hoca_gol_atti.jpg[/IMG] Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, önceki gün Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan ve ünlü isimlerin forma giydiği maçta takımı adına bir gol attı. Formula 1 pilotlarına rakip olan Bülent Uygun’un takımı 6-1 öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 6-6’lık sonuçla ayrıldı. 33 numaralı formayla sahaya çıkan Bülent Uygun, Tanju Çolak’ın asistiyle bir de gol attı. [/B] |
Cevap: Bülent hoca GOL attı
Helal olsun Bülent Hoca. Golü görmedim ama insallah klasina yakisir bir gol olmustur :D
|
[B]ÇOK KLAS FUTBOL OYNADI BEN İZLEDİM MAÇI RAKİP DEFANSI ÇALIMA DİZDİ RESMEN....[/B]
|
bülent hocamız atar tabi ya ;)
|
vay be gol atmis tebrikler gerisini bekleriz:)
|
[COLOR="DarkRed"][B]Asker Bülent be başka böyle gol atan varmı???????:D:D[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]TEBRİKLER![COLOR="Red"][B]EN BÜYÜK SENSİN YÜRÜ HEP [/B][/COLOR][COLOR="red"][B]ARKANDAYIZ![/B][/COLOR][/B][/COLOR] [B][COLOR="Red"][COLOR="SeaGreen"]Bide gölü görseydik süper olacaktı![/COLOR][/COLOR][/B] |
[B]Adam eski gol kralı atar tabi........[/B]
|
Golden sonra selam verdimi selam :D
|
[B]ama en iyi oynayanlar rıdvanla mehmet özdilekti...
ama bülent hocada göbek olmasa daha iyi olacaktı ama:D[/B] |
BÜLENT HOCA COK AGIR KALDI GOLUDE COK GUZEL DEGILDI DOGRUSUNU SOYLEMEK GEREKIRSE BEN MACI IZLEDIM .... RIDVAN ÇOK İYİYDİ
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:24. |