SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   tiyatro izleyicileri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2593)

turanozkanli 02.10.2005 05:01

tiyatro izleyicileri

sevgili yiğidolar uzun uğraşlar her türlü engele ramen 1.süper lige çıkarak hak ettiğimiz yere geldik fakat benim buradaki üzüntüm hala stad' daki taraftarımızın amatör olması biz taraftar olarak hala profesyonel olamadık yazık dünkü maçta stadyumda bir gurup taraftar haricinde kimse doğru dürüst destek vermedi buna çok üzülüyorum bizim milletin ters yönlerinden biri sanırım tiyatroyu ve sinemayı maç gibi maçıda tiyatro izler gibi izliyoruz çok yazık çok

blueways 02.10.2005 05:46

haklısın gardaşda birde bence beklenen kadar kimse gelmemmişdi artı bu nasıl organizasyon anlşamadım maraton D Kısmında kimse yoktu ve kale arkası seyircisi aldılar peki burda maratona 20 ytl veren seyirci biraz enayi mi olnuş oluyor yönetime bu arada duyurulur.

sinan-58 02.10.2005 08:53

arkadaşlar her trubine bir davul konsa dovul çalınca seyirci bağırmak zorunda kalır

twity_58 02.10.2005 09:51

arkadaslar SEYIRCI profılınden TARAFTAR profılıne gecmek tabıkı zorlayacaktır bızlerı daha sıvasımızın ılk senesı bız böyle devam edersek taraftarımız adını duyurur zamanla olması gerek kımseyı suclayamayız maclara sırf destek sırf sıvas la ılgılı bişey dıye gıden war yanı sıvassporlu oldugu için degil.. ama degısecegıne ve sivassporumuz taraftar kıtlesının kendınden söz ettırecegıne ınanıyorum..

bugrakova 02.10.2005 10:30

evet ya

arkadaşlar seyirci çok ama ben çılgınların orda olmak istedim ama maç bileti ora 20 ytl nasıl verelim kale arkasında izledim ama gönlüm çılgınların orda bağırmak istiyorum...

Tarkan ÇeLik 02.10.2005 10:36

[QUOTE=twity_58]arkadaslar SEYIRCI profılınden TARAFTAR profılıne gecmek tabıkı zorlayacaktır bızlerı daha sıvasımızın ılk senesı bız böyle devam edersek taraftarımız adını duyurur zamanla olması gerek kımseyı suclayamayız maclara sırf destek sırf sıvas la ılgılı bişey dıye gıden war yanı sıvassporlu oldugu için degil.. ama degısecegıne ve sivassporumuz taraftar kıtlesının kendınden söz ettırecegıne ınanıyorum..[/QUOTE]

HELALLLLLLLL... YA BOŞVER SEN BUNLARI.. DERSİN YOKMU SENİN :D :D .. HADİ ANNECİM DERSLER VAR ...

MassimoMORATTi 02.10.2005 14:44

Yürü Be cekirdekci Yiğido

[B]öncelikLe şunu söylüyüm Dünkü Stadyumda Kimsenin bağırmaya niyeti yoktu cünkü kimse bilmiyordu bağırma nasıl olur nasıl tepki verilirlir nasıl baskı altına ALINIR sanırım yönetim Taraftar gruplarınıda istemiyor Cünkü Kendisine Karşı gelecek yeri geldiginde istifaya yada camiyada huzursuzluk yaratacağına inandığından BAZI derneklere taraftar grubu imajı vermeye çalışıyorlar... AMa şu unutulmamılıdır ki bir macı kazandıran 12 adamdır ve sivassın yaş ortalaması maclara gelen 45 50 gençleri cekmek ve onLara trübün kültürünü aşılamak Gerekir bunuda en iyi şekilde trbün grupları oluşturulmalıdır ama sanırım 1 grup var sivasta ona 20-30 kişi Nereye kadar bağıracaklar nereye kadar sesLEri Cıkacak :P Yönetim desteği olması lazım ATEŞLİ bir taraftar sahip olmak gerekiyorsa Ben Bursada öğrenciyim ve Bursa maclarında TEKSAS bir stadyuma hakim toplasan 2000 bulmaz ama Yönetim işi bilen bu adamlara sahip cıkıyor .... HErşey Sivas icin [/B]

drummer 02.10.2005 16:24

gençlerin maçlara gelmesi lazım dah doğrusu gençleri taraftar yapmak lazım.
yaşlılar sadece izler,zaten bekleyemezsinizde onlardan bire şey.
bilet fiatları stadı doldurmadı,maratonun yarısı boştu neredeyse.
burası sivas ekonomik gücü ne ki adam kalkıp 20 ytl maç izlemeye versin.
bunların iyi düşünülmesi lazım.
çok iyi hesap yapılması lazım.

harun.urhan 02.10.2005 16:35

arkadaşlar öncelikle bizim seyirci ne zaman taraftar olur biliyormusunuz?bizim sivassporun yeri 3.lig bak 2.lig degil neden biliyormusunuz maça gelen tiplere bi bakın genelde 40-50 yaş boş gezen altında dogan eski kasa veya ford eski kasa bunlar bagırmaz bunlar destek vermez bu adamların amacı sivas 2 -3 liğde takım oynacacak adam içeri güzel güzel rakısını sokacak muhabbetini edecek kafasına göre takımı asacak tutacak ---gelelim deplasmana arabaya 20 ytl gaz atacak pazar - of - erbaa - ordu - tokat - çorum - böyle yerlere hem karı düzeltmeye hem içmeye hem gezmeye gidecek maçtan haberi yok bunları çok yaşadık ÇOK YAŞADIK ARKADAŞLAR HATIRLAYIN 6-7 YIL ÖNCEYİ gene aynı tipler adamlar yerleri bile aynı bu adam sivasspora ne verir veremez çünkü kendilerine hayırları yok haaaaaaaa gelecegim nokta şu bu adamları pasifize etmek lazım harbiden takıma zarar veriyor size herkesin yaşadıgı olayı örnek veriyim 'gardaş oturun maçı göremiyok lan gedin başka yere bagırın a... koyum ' bunlarların sayısının stadda az olması için biz ve yönetim yeni nesil taraftarlara destek çıkalım '''''bizim aşkımız ne transere ''''''ne yönetime '''' bizim aşkımız bu renklere '''' benim gibi düşünenler ve yaşadıgımı yaşayanlar yazsın

sivaslihakan 02.10.2005 17:17

harun kardesimizin söylediklerinin altina imzami atiyorum
baska söze gerek yok
öyleyse is yeni nesile düsüyor uyanin arkadaslar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:00.