![]() |
Ne ayrılması
[B]Ne ayrılması[/B]
[IMG]http://www.fotomac.com.tr/2009/06/11/im/D67FD58279235A479D0E5100x.jpg[/IMG] "Burada oynamak beni tatmin ediyor. Şu anda sadece Sivasspor'un geleceğini düşünüyorum". Yiğido'nun golcüsü Mehmet Yıldız, Sivasspor'dan ayrılabileceği iddialarına yanıt verdi. Şu anda kendisine ve kulübüne gelen resmi bir teklif olmadığını ifade eden Yıldız açık konuştu: "Sivas tam bir futbol şehri. Burada futbol oynamak beni tatmin ediyor. Başarısız bir takım da değiliz. Mutlu olduğum yerden neden ayrılayım ki. Şu an için sadece takımın geleceğini düşünüyorum." [B]FOTOMAÇ[/B] |
Cevap: Ne ayrılması
kaptan sen mutlusun ancak 2. yarı biz pek mutlu olamadık artık kendini toparlada bizde avrupada mutlu olalım olmazmı.hiç olmazsa guruplardan çıkarsak epeyce para gelecek.
|
Sen Cok Mutlu Oldugun Her Maca Ciktiginda Belli Oliyor Zaten, Ofsayta Yakalaninca Gulmeler, Topu Rakibe Attinmi Baskalarina Bagirman Suc Atman.. :D
Eger Boyle Mutlu Olacaksan, Biz Istemiyoruz ! |
mehmet pehlivan iyisin hassın aslan gibisin de ... sana pas gelmediği zaman el kol haraketleri yaparak , arkadaşına niye pas atmıyon diye fırçalamak arkadaşlarını oyundan düşürüyor .
son başarısız olduğumuz maçlarda hep o haraketlerin yüzünden arkadaşlarının morali bozuldu kendileri de bozuldular oyun da bozuldu. o haraket yerine arkadaşına baş parmağını kaldırarak okey canın sağolsun işareti daha centilmence olur. delikanlılığa da bu yakışır. sana da bu yakışır. yeni sezona formda girmen, daha çabuk oyun oynaman biraz yavaş kalıyon bazı pozisyonlarda duraklama yaparak oynuyon ...topu aldımmı rakibe çullanmak lazım. futbol böyle çok güzel oluyor.. iyi tatiller ve yeni sezonda sivassporda oynuyacak tüm futbolculara yiğidolara başarılar... |
[QUOTE=ÇATAYAZBUZGIŞ;527603]mehmet pehlivan iyisin hassın aslan gibisin de ... sana pas gelmediği zaman el kol haraketleri yaparak , arkadaşına niye pas atmıyon diye fırçalamak arkadaşlarını oyundan düşürüyor .
son başarısız olduğumuz maçlarda hep o haraketlerin yüzünden arkadaşlarının morali bozuldu kendileri de bozuldular oyun da bozuldu. o haraket yerine arkadaşına baş parmağını kaldırarak okey canın sağolsun işareti daha centilmence olur. delikanlılığa da bu yakışır. sana da bu yakışır. yeni sezona formda girmen, daha çabuk oyun oynaman biraz yavaş kalıyon bazı pozisyonlarda duraklama yaparak oynuyon ...topu aldımmı rakibe çullanmak lazım. futbol böyle çok güzel oluyor.. iyi tatiller ve yeni sezonda sivassporda oynuyacak tüm futbolculara yiğidolara başarılar...[/QUOTE] Çok Güzel yazmışsın. Aynen katılıyorum. Benim avatar resmim bile Mehmet YILDIZ okadar hayrandım, hırsına, gücüne oyunu bırakmayışına, koşmasına. Ama maalesef Hırsı gitti, Gücünü çoğu zaman kullanmıyor, koşmuyor da artık, oyunu da çabuk bırakıyor, mücadele etmiyor. Ve çok ofsayta düşüyor :) Ben hala Mehmet YILDIZA güveniyorum Bu nedenle avatar resmimi değiştirmedim. İnşallah yeni sezonda seni takımla iç içe görürüz. Müdür gibi dolaşmazsın sahada :):) |
ya mehmet abi biraz daha hırslı oynasan şampiyon olurduk
he bu arada ben 8.sınıftayım teşekkür aldım ;) |
[QUOTE=ssozan;527619]ya mehmet abi biraz daha hırslı oynasan şampiyon olurduk
he bu arada ben 8.sınıftayım teşekkür aldım ;)[/QUOTE] Tebrik ederim kardesim darisi benim basima. Ben Mehmet Yildizin seneye eski performansina dönecegine bütün kalbimle inaniyorum. |
[B]sen mutlusunda mehmet ikinci yarıdaki oyunun bizi hiç mutlu etmedi ama....[/B]
|
[B]mehmet yıldız sivassporumuzun çok önemli bir futbolcusu lütfen eleştirilerinizi seviyeli ve insaflı yapın unutmayınki sivassporumuzun bugünkü geldiği yere bu futbolcu kardeşlerimizin sayesinde geldi ve bundan sonrada bunlarla devam edeceğiz bazıları istemesede şampiyonlar liğine bu futbolcularımıza gideceğiz kimisi mehmet yıldızı beğenmez kimisi musayı beğenmez kimisi sivassporumuza kurulduğu bu güne kadar yaşamadığı altın yıllarını yaşatan bize tarih yazdıran sevgili hocamız bülenti beğenmez beyler klavye başında atıp tutmak kolay herkes taşın altına elini koymalı size kimi beğendirecekler ben şaşıyorum bunu yazanlar sivassporumuza maddi manevi destek verenler olsa sözüm olmayacak bence biz taraftarların yapacağı en güzel iş onların moral ve motifavasyonunu yüksek tutmalıyız yani eleştirilerimizi makul ölcülerde yaplım en azından şu aşamada futbolcularımızın moralini bozmayın lütfen onlarda sitemizi izliyorlar bu eleştirileri hak etmediklerini düşünüyorum Ben 55 yaşındayım sivassporumuzun kurulduğu günden bu güne kadar iyi günde kötü günde sivassporumuzun gercek bir taraftarıyım ama bazıları kadar insafsız eleştiri yapma hakkını kendimde bulamıyorum hoş görüyü elden bırakmadan sivassporumuzu cani gönülden destekleyelim sevgili gencler bir ağbeyiniz olarak diyorumki sivassporumuza sahip cıkalım
BAŞKA SİVASSPOR YOK[/B] |
selamlar bencede görüş eleştiri yaparken bu futbolcularımızın vermiş olduğu emekleri unutmayalım tabi mehmet yıldızda ligin 2. yarısında gözle görünür bir düşüş olmuştur bence g.s ile tranfer söylentilerinden sonra kafası rahat olmadı toparlanan kadarda sezon bitti ama önümüzde yepyeni bir sezon başlıyor inş eski mehmet yıldızı izleriz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:22. |