SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğidoların Dayanışma Formu (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Belgeseli Kayıt Edebilecek Varmı ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25968)

velibircan 13.06.2009 20:24

Belgeseli Kayıt Edebilecek Varmı ?

[B]21'da Ntvspor'da Yayınlanacak Belgeseli Bilgisayara Kayıt Yapabilecek Varmı ?

İzliyemiyenler için Güzel bir Hizmet Olur

Not : Lütfen konu program başliyana kadar kalsın [/B]

SS'li 13.06.2009 20:29

Cevap: Belgese'li Kayıt Edebilecek Varmı ?

Evet, ben bilgisayarıma kayıt edeceğim. Uygun formata dönüştürerek youtube, google video ve rapidshare'a upload yaparım.

velibircan 13.06.2009 20:30

[QUOTE=SS'li;527857]Evet, ben bilgisayarıma kayıt edeceğim. Uygun formata dönüştürerek youtube, google video ve rapidshare'a upload yaparım.[/QUOTE]

[B]Teşekkürler Kardeş...Çok İyi Bir hizmet Olur :)[/B]

myway 13.06.2009 20:40

[B][QUOTE=SS'li;527857]Evet, ben bilgisayarıma kayıt edeceğim. Uygun formata dönüştürerek youtube, google video ve rapidshare'a upload yaparım.[/QUOTE]

Arkadasim cok tesekkurler. Tek saniyesini atlama olur mu :) Cd yapip arsivimizde saklayalim...

Baska kayit yapma imkani olan varmi? Lutfen bu kayitlarinizi da bizlerden esirgemeyin paylasin dostlar:)
[/B]

SS'li 13.06.2009 20:47

Hayır, baştan sona yüksek kalitede kayıt yaparım. İsterseniz youtube, isterseniz google video veya rapidshare'dan indirip cd'ye yazdırılacak bir formatta upload yaparım.

Tercih sizin?

kiNgSiZe58 13.06.2009 21:33

[QUOTE=SS'li;527863]Hayır, baştan sona yüksek kalitede kayıt yaparım. İsterseniz youtube, isterseniz google video veya rapidshare'dan indirip cd'ye yazdırılacak bir formatta upload yaparım.

Tercih sizin?[/QUOTE]

nasil gidiyor kardes, kayita aliyormusun

GOSt 13.06.2009 22:07

valla kalite olsun youtube felan hikaye... cd yapıp arşive koymalı.. önemli olan kaliteli olması youtube feln atılır bi şekilde... eline sağlık usta.. yeni izledm ama elimizde bulunsun..

Divriği58- 13.06.2009 22:21

programın tekrarı olacak diye duymustum yani kayıta alamadıysanız telaşa gerek yok belgesel ntv de yenıden yayınlanacak

58_SEMİH_58 13.06.2009 22:22

[B]Ntv ve Ntvspor a mesaj yazarak tekrar yayınlanmasını saglamya calışalım ..!!![/B]

abdullah58 13.06.2009 22:29

[QUOTE=58_S€M!H_58;527887][B]Ntv ve Ntvspor a mesaj yazarak tekrar yayınlanmasını saglamya calışalım ..!!![/B][/QUOTE]

vallaha bencede iyi bir fikir ntv yi e-mail ve mesaj bombardumanina tutalim
tekrar yayinlasin-hemide davamiza sahip ciktigimizi anlarlart

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:27.