![]() |
Teşekkurler NTV SPOR
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=7790&token=10379][img]http://resimzade.com/Show.html?i=7790&token=10379[/img][/url]
Cumartesi günü NTV'de yayınlanan 'YİĞİDO' adlı belgeseli zevkle izleme şansına sahip olduk. Sivasspor ile ilgili yapılan bu güzel belgesel için NTV Spor'a Sivassporlu taraftarlar olarak Teşekkurü bir borç biliriz. Takımımız ile ilgili bir satır bile haber yapmaktan uzak olan bir kısım yanlı medyaya inat böyle bir belgeseli hazırlamak gercekten büyük başarı. Bizlerde YİĞİDO lakabımıza layık olduğumuzu gösterip NTV SPOR'a teşekkur maili mizi gönderelim... Haydi YİĞİDOLAR ; [url]http://www.ntvmsnbc.com/id/24937271?act=Opinion&Program=2[/url] |
Cevap: Teşekkurler NTV SPOR
Bu arada benim yaptığım "Kupayı Gördüm" afişi de göründü pek mutlu oldum:D :):D:D:D:D:D:D
Bu arada NTVSPOR'un müdürü Fuat Akdağ'ı ben eski yöneticilerimizden ve Sivasspor'un kurucularından Hüseyin Yıldırım'ın damadı olarak biliyorum bunun da etkisi vardır kanımca... |
[QUOTE=Kibrisli;527882]Bu arada benim yaptığım "Kupayı Gördüm" afişi de göründü pek mutlu oldum:D :):D:D:D:D:D:D
Bu arada NTVSPOR'un müdürü Fuat Akdağ'ı ben eski yöneticilerimizden ve Sivasspor'un kurucularından Hüseyin Yıldırım'ın damadı olarak biliyorum bunun da etkisi vardır kanımca...[/QUOTE] abi gördüm babama gösterdim bak bizim lider yaptı diye :D futbolcularda balili ile dalga geçiyorlardı :D:D |
Gercekten muhteşsem belgesel olmuş kutlarım ntv sporu teşekkur mailimi gönderdim bize destek olanlara bizlerde destek olmalıyız
|
Ay çok güzeldi, bayıldım bayıldım..:)
''Oradaydım'' dan da artık şampiyon olduğumuz sene bekleriz benzer bi çalışma..:rolleyes: |
hade ya kacirdik, acaba izlme sansimiz varmi biryerden?
|
[B][QUOTE=Kibrisli;527882]Bu arada benim yaptığım "Kupayı Gördüm" afişi de göründü pek mutlu oldum:D :):D:D:D:D:D:D
Bu arada NTVSPOR'un müdürü Fuat Akdağ'ı ben eski yöneticilerimizden ve Sivasspor'un kurucularından Hüseyin Yıldırım'ın damadı olarak biliyorum bunun da etkisi vardır kanımca...[/QUOTE] burak abi bende cok mutlu oldum gorunce kendim yapmisim gibi gururlandim:D bu arada ertugrul abiii sende meshur oldun birkez daha medyatik insanin hali baskaa :D ayrica osman dostum tesekkurler bu konu icin yolladik mailimizi ;) bu ntvspor yayin hayatina basladigi gunden beri evimizin bir parcasi oldu. bir arastirma yapsalar galiba en cok bizim evde izlniyordur :)[/B] |
[B]Ntvspor'a Belgeselde Emeği Geçen Herkese teşekkürler...Mükemmel Belgesel Olmuş[/B]
|
işte keşke herkes ntv gibi olsa anadolunun abisi gururu şerefi sivasspor için böle yayın yapmaları herkese gururlandırır . çünkü hakkımızdır
|
Ya Bülent Hocanin o futbolculari motive edisi ufff göz yaslariyla izledim yaa süperdii
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:45. |