![]() |
Elektrik Sistemine Başlandı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//4eylul/dorteylll.jpg[/IMG]
Stadyum zeminin alttan ısıtılması için gerekli çalışmalara başlandı... Saha zeminindeki tesviye işlerinin tamamlanması ile birlikte sahanın alttan ısıtılması için gerekli olan sistem sahaya yapılmaya başlandı. Türkiye'de ilk olacak olan sistem ile Sivas'ta oynanacak karşılaşmalarda rakipler saha zemini buzdu, sertti açıklamalarını daha yapamayacak. Stadyumda ısıtma sisteminin sahaya yapılmasının ardından sahaya çim serilmesi için ön çalışmalara başlanacak. [B]Sol taraf tamam[/B] Tribünlerdeki seviye yükselte işlerinde ilk etabın petekler üzerine saç monte işi tamamlandı. Protokol tribününün sol tarafına düşen bölümde, seviye yükseltme işinde sona yaklaşıldı. Izgaralar üzerine petekler, petekler üzerine ise saçlar monte edildi. Son olarak bu tribüne koltuklar monte edilecek. [B]Kapatmanın üstü değişecek[/B] Protokol tribünün üst kapatma bölümünde yer alan saçlar değiştirilecek. UEFA kriterleri kapsamında stadyumda yapılan çalışmalarda protokol tribünü üst kapatma bölümünde de yenileme çalışması yapılacak. Stadyumda tribün üstü kapatma işinin sona ermesi ile birlikte, havuz ve gar tribün bölümleri haricindeki her yer kapalı tribünü kavuşacak. [B]Sivas Anadolu Gazetesi[/B] |
Cevap: Elektrik Sistemine Başlandı
yakışır sivasımıza.alltan ızıtmalı oldugu zaman genelde gece macı oynanmaya müsait olucagı için sivasımızın maçlarını tv den izlemeye daha fazla fırsat bulcaz demektir.
|
ee artık bahane de olmıcak iyi oldu çok güzell
|
ben bu habere hiç sevinmedim.demek ki yeni stad projeside yalanmış.başbakanın sivaslılara verdiği koca bir yalan.
|
[QUOTE=mühendisburak58;529071]ben bu habere hiç sevinmedim.demek ki yeni stad projeside yalanmış.başbakanın sivaslılara verdiği koca bir yalan.[/QUOTE]
başbakan kim ... sen hala onun sözüne mi inanıyorsun .. hayret 7 yıldır verdikleri hangi sözü tutttular birini söylesene ... |
yeni stad yapılacak tesislerin oraya toki üstlendi ama biraz sabır lazım.
aslında devlet değilde özel sektör yapsaydı daha çabuk biterdi. neyse stad güzel oluyo iki tarafın da kapalı olması iyi oldu. |
[B][FONT="Book Antiqua"][COLOR="Green"]Tayyip falan demeyin simdi, tepemi attirmayin.
Sivasspor'un yeni stada ihtiyaci yoktur, yeter ki söyle alttan isitma falan olsun. Hem böylelikle kar sikintisindan da kurtulmus oluruz ve daha iyi yabancilar gelir Türkiye'ye.[/COLOR][/FONT][/B] |
ya arkadaşlar sivastaki bi arkadaşımız şu stadın fotolarını çekip koyamazmı siteye!!!!!!!
|
yakışırrr sivassimaa zaten böyle bisi lazimdi bize öyle degil mi
|
Ya yetişsin maçlara da başka bişi istemiyom zaten yeni stad daha sonrada yapılır şimdi önümüze bakalım.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:40. |