![]() |
Transferde son dakika!
Transfer çalışmalarını sessiz ve derinden sürdüren Sivasspor’da, stoper arayışları devam ediyor. Marsilya’da oynayan Civelli ile bonservisi konusunda sıkıntı yaşayan Yiğidolar, bu oyuncuyla yeniden görüşecek. [B]Öte yandan Kırmızı-Beyazlılar’ın geçen sezon Kocaelispor’da forma giyen forvet oyuncusu Agbetu ile anlaştığı öğrenildi.[/B]
kuvvetli bi oyuncu eğer geldiyse çok ii olur... |
Cevap: Transferde son dakika!
[url]http://fanatik.ekolay.net/fanatik/-‘En-büyük-örnek-Sivas_3_HDetail_88_136488.htm[/url] kaynak bura arkadaşlar....
|
civellide kendini bisey sanmış almayalım ya
agbetuda geldiyse iyidir |
bu oyuncunun transfer haklari, yani bonservisi, kocaelisporun elinde degil, danimarka takimi kolding'de.
yani transfer edeceksek kolding fk ile görüsmeler olmasi lazim. zaten agbetu kiralik oyuncuydu, belkide pissin diye türkiyeye gönderildi, ve bu sene kolding ondan yararlanmak ister. degeri umarim 500.000TL-500.000 Avro arasidir. |
Agbetu hızlı ama çok kuvvetli bir forvet değil elimizde ondan daha iyi olan Balili var niye alalımki.Bence asparagastır.
|
Agbetu sivassporumuza hayırlı olsun. civellimi cilvelimi herneyse. gelmezse gelmesin.sivasspor sampiyonlar ligindeya adamlar çok para almak istiyor sivasspordan.
|
Yahu bu gazetelerin anlaşıldı yada sözleşme imzalayacağı öğrenildi şeklinde çıkan haberler yokmu sinir oluyorum yaw kimden öğrendin söylesene öyle haberlerin hiçbiri doğru çıkmıyo valla imza atana kadar kimseye inanmam Şimdide ben diyorum Sivassporun teklifine Etonun gelirim dediği öğrenildi :):):):)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:19. |