![]() |
Sivasspor Ürünleri
[B]Merhaba Arkadaslar, Sivas'da yasayan arkadaslara sorum var.
Formalardan haric baska (orijinal) ürünlerde satiliyor mu? Mesela Futbolcularin giyidigi antreman üyünler, cok begendim, sivas'a geldigimde almak isterim. Umarim bana buraya fiyatlarla beraber yazabilirsiniz izin bütcemi ona göre ayarlayacam.... Saygilarla[/B] |
Cevap: Sivasspor Ürünleri
sivassporun stadyumdaki mağazasında sivassporun kendi kullandığı birçok ürünü bulabilirsin ama şehrin bir çok yerinde göz göre göre kaçak ürünler satılıyo ve kimse bişe demiyor yazıktır kulubümüze katkımız olsun bu sene korsan satan mağzalar köşelik oldu bunu ben dile getirmek istedim ama malesef elimden bişe gelmedi.
|
stadyumun yanındaki mağazadaki ürünlerin hepsi orjinal...
|
[QUOTE=nuri_58;529528]stadyumun yanındaki mağazadaki ürünlerin hepsi orjinal...[/QUOTE]
[B] o magzada formalardan haric neler satiliyor bilen varmi?[/B] |
[QUOTE=kadir0911;529531][B]
o magzada formalardan haric neler satiliyor bilen varmi?[/B][/QUOTE] [B]Sivassporla ilgili aklınıza gelecek hertürlü eşya satılıyor ..[/B] |
arkadaşlar bir orma 50 tl olurmu insaf
|
yarın storenin içine gider ürünlerin fotoğraflarını çeker eklerim.ama çok fazla çeşit çok.dün bir aya kadar çok fazla ürün geleceğini söylediler.
|
Forma, t-shirt, kazak, esofman, saat vs... fiyatlari ne kadar??
|
[QUOTE=yener_sahin;529536]yarın storenin içine gider ürünlerin fotoğraflarını çeker eklerim.ama çok fazla çeşit çok.dün bir aya kadar çok fazla ürün geleceğini söylediler.[/QUOTE]
[B]Süper olur kardesim simdiden emegine saglik.[/B] |
formaların fiyatı gercekten yüksek bize göre. fakat zengin cok onlariçin fiyatın bir önemi yok kayseride de bir cok sivas spor ürünü bula bilirsiniz. fakat orjinal degil galiba fiyatları normal. bizim dayılar istambul takımlarının degilde sivas spor forması alsın çocuklarına. :confused:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:56. |