SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Sivasspor'un başarısındaki en büyük etken nedir ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26060)

Abdullah DuMaN 22.06.2009 09:08

Sivasspor'un başarısındaki en büyük etken nedir ?

[B]Sivasspor'un başarısındaki en büyük etkeni ne olarak görüyorsunuz

Futbolcuların hırsı

Bülent Uygun

Mecnun Odyakmaz

Taraftarın desteği[/B]

giants 22.06.2009 11:08

Cevap: Sivasspor'un başarısındaki en büyük etken n

bence bu anket olmamis abdullah kardesim simdi nasil ayiralim birbirinden.
biri olmazsa zaten digerlerinin anlami yok

58_SEMİH_58 22.06.2009 11:21

[B]Hepsi birbirini tamamlıyor ,yani birbirinden ayıramayız ..![/B]

sivaslıbaki 22.06.2009 11:29

ama en önemli faktör BülentUygun diye düşünüyorum çünkü ilk çıktığımız zamanlar Verner Lorant diye birisi vardı bizi düşürmek üzereyken bÜlen hoca geldi ve o sene 9. olduk sonra çıkışlarımız başladı.

emreakbulut58 22.06.2009 11:53

bnce hepsinin toplamında başarı çıkar biri eksik olsn başarı denen bişi kalmaz

yener_sahin 22.06.2009 12:06

Bülent Hoca falan hikaye,bu başarıda tek etken mecnun odyakmaz faktörüdür.Unutmayınki bület hocayı bülent hoca yapan da mecnun odyakmazdır.Şu anda işi bıraksın bülent hoca takımın başında dahi olsa bu başarıyı elde edemeyiz.Çünkü futbolcuya bazı garantileri teknik trektör değil,klup başkanı verir.

nuri_58 22.06.2009 12:23

futbolcuların hırsı.................................

Kibrisli 22.06.2009 12:27

[QUOTE=sivaslıbaki;529999]ama en önemli faktör BülentUygun diye düşünüyorum çünkü ilk çıktığımız zamanlar Verner Lorant diye birisi vardı bizi düşürmek üzereyken bÜlen hoca geldi ve o sene 9. olduk sonra çıkışlarımız başladı.[/QUOTE]

Baki kardeşim o Lorant değildi... Lorant geldiğinde 9. bitirmiştik ligi,sonra Pecze diye birisi geldi sondan ikinciyken Bülent Hoca aldı o sene de ya 6 ya 7. bitirdik... Yani düşürmek üzereyken Bülent hocanın takımı ele aldığı Peczedir... Fakat senin söylediğine katılıyorum en büyük etken Bülent Hoca'dır zira ondan önce 2 teknik direktör daha çalıştı ama hiçbiri bu başarıyı sağlayamadı... Mecnun Başkan'ın da etkisi yadsınamaz ama Bülent Hoca burun farkı ile önde kanımca...

giants 22.06.2009 12:59

Ben tekrar ediyorum bu anket dört dogru yan yana koyularak yapiliyor. birini öne cikarmak digerinin bagliligini zedeler. illada bir secim isteniyorsa. bu konuda konunun muataplari tarafindan. Tabiki Basakan ve taraftar bunlar dogru olursa hersey de yerli yerine otutur.

mehmetyildiz58 22.06.2009 13:02

herkesin payı var fakat %51 bülent uygunun basarısı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:02.