![]() |
Mustafa Turgun Sivasspor`da
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/turgun.jpg[/IMG]
Sivasspor, uzun yıllar Galatasaray´da görev yapan Mustafa Turgun´u genel menacerlik görevine getirdi. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Sivasspor, uzun yıllar Galatasaray’da görev yapan Mustafa Turgun’u genel menacerlik görevine getirdi. Avrupa’da başarıyı hedefleyen ve Türkiye’de kendisini ispatlamış bir takıma geldiğini vurgulayan Turgun, “Uzun zamandır Başkan Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun ile görüşüyordum. Sivasspor’u anlatmaya zaten gerek yok. 2 sezondur ortaya koyduğu performans ile yurt dışında da adını duyurdu. Öncelikli hedef Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek. O arenayı da oldukça iyi biliyorum” diye konuştu. [B]Onur, Yiğido olmaya hazır[/B] Sivasspor’a daha önce temasa geçtiği Belçika pasaportlu Türk futbolcu Onur Kaya’dan mesaj var... Kırmızı-Beyazlı kulüple görüştüğünü ifade eden 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Ülkemin önemli kulüplerinden olan Sivasspor’da oynamayı çok istiyorum” dedi. Kaya, Hollanda 1. Ligi takımlarından Vitesse’de forma giyiyor. Bu arada Türk Telekom’un 23 yaşındaki kalecisi Alişan Şeker Sivasspor’a 4 yıllık imza attı. [B]Fanatik[/B] |
Mustafa Turgun Sivasspor`da
[B]
Sivasspor, uzun yıllar Galatasaray´da görev yapan Mustafa Turgun´u genel menacerlik görevine getirdi. [IMG]http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/6/18_260435_01FAN5MUSTAFA4233.jpg[/IMG] Ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Sivasspor, uzun yıllar Galatasaray’da görev yapan Mustafa Turgun’u genel menacerlik görevine getirdi. Avrupa’da başarıyı hedefleyen ve Türkiye’de kendisini ispatlamış bir takıma geldiğini vurgulayan Turgun, “Uzun zamandır Başkan Mecnun Odyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun ile görüşüyordum. Sivasspor’u anlatmaya zaten gerek yok. 2 sezondur ortaya koyduğu performans ile yurt dışında da adını duyurdu. Öncelikli hedef Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek. O arenayı da oldukça iyi biliyorum” diye konuştu. Onur, Yiğido olmaya hazır Sivasspor’a daha önce temasa geçtiği Belçika pasaportlu Türk futbolcu Onur Kaya’dan mesaj var... Kırmızı-Beyazlı kulüple görüştüğünü ifade eden 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Ülkemin önemli kulüplerinden olan Sivasspor’da oynamayı çok istiyorum” dedi. Kaya, Hollanda 1. Ligi takımlarından Vitesse’de forma giyiyor. Bu arada Türk Telekom’un 23 yaşındaki kalecisi Alişan Şeker Sivasspor’a 4 yıllık imza attı. [/B] |
Cevap: Mustafa Turgun Sivasspor`da
Hayırlı olsun.İnşallah TFF de önemli tanıdıkları ve bağlantıları vardır.Geçtiğimiz iki yıl TFF de kulisimizin olmaması bizi şampiyonluktan etti.
|
[FONT="Arial Black"]Insallah hayirli olur ve sivasspor 'umuza yararli olur [/FONT]
|
mustafa turgunun gelişine sevindim kesinlikle başarılarımıza başarı katacaktır sivasspor emin adımlarla 5. büyük olma yolunda çok büyük aday bu güzelliğe katkı sağlayacak herkes bizim için çok büyük değerlerdir ayrıca kaleci konusunda bu transfer ettiğimiz yanılmıyosam 3. kaleci oldu petkoviç ve akınla beraber 5 kaleci belki bu seneden sonra petkoviçi düşünmeyebilirler olabilir ama bence akın türkiyenin en iyi kalecileri sıralamasında inanıyorumki birinci sırada gelir akını derhal takımın birinci kalecisi konumuna getirilmeli bence
|
Giderek büyüyen bir kulüp oluyoruz. Yönetim ve Bülent Uygun en az 5 sene daha kalırsa bu seneler içerisinde mutlaka şampiyonluk gelir
|
[B]Giderek daha profesyonelleşen bir Sivasspor...[/B]
|
Kayseride benzer düşüncelerle Süleyman Hurmayı getirmişti.Tolunayla beraber kayseriyi bitirdiler.İnşallah öyle olmaz.Elbetteki profesyonelleşelim ama içimizdeki amatör ruhu kaybetmeden.Tekrar hayırlı olsun
|
Mustafa Turgun Kim tanımıyorum keşke özgeçmişini verselermiş...
Hayırlı Olsun Başarılar diliyorum........ |
1969 yılında Belçika'da doğan Mustafa Turgun'un Galatasaray Lisesi, İstanbul Üniversitesi, Lizbon Üniversitesi'nde öğrenim gördüğü belirtildi.
Yunanistan ligi kulüplerinden Panathinaikos'da reorganizasyon proje müdürü olarak görev yaptığı ifade edilen Mustafa Turgun'un, daha sonra Galatasaray Spor Kulübü'nde takım menajeri, sportif direktör ve yabancı oyuncu sorumlusu görevlerinde bulunduğu bildirildi. Kısa süreli Konyaspor genel menajerliğinin ardından Sivasspor'da göreve başladığı belirtilen Turgun'un Fransızca, Portekizce, İngilizce ve İspanyolca bildiği kaydedildi. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:24. |