![]() |
Yiğidolar Hız Kesmiyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/antremann09.jpg[/IMG]
Şampiyonlar Ligi´nde temsil edecek olan Sivasspor, hazırlıklarını kendi tesislerinde günde çift idman yaparak sürdürüyor. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Sivasspor, hazırlıklarını kendi tesislerinde günde çift idman yaparak sürdürüyor. Sıcak hava ve yoğun neme rağmen ortaya koydukları performansla teknik direktör Bülent Uygun’dan sık sık alkış alan futbolcular, antrenmana verilen aralarda suya hücum ediyor. İdman sonlarında Kırmızı-Beyazlı oyuncular, karpuz yiyerek serinliyor. Dün sabah yapılan idmanın ardından konuşan başarılı sol kanat oyuncusu Hayrettin, takıma yeni katılan oyuncuların da uyum sorunu yaşamadığını vurgularken, “Sezon başında nasıl çalışırsanız, bütün yıl öyle gidiyor. Şampiyonlar Ligi çok zorlu bir maraton. Bunun bilincinde olduğumuz için çok sıkı çalışıyoruz” dedi. Başarılı orta saha oyuncuyu İbrahim Dağaşan ise, “Antrenman programı çok yoğun, ancak, hocamız bizi çok iyi motive ediyor. Ülkemizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu. [B]Fanatik[/B] |
Cevap: Yiğidolar Hız Kesmiyor
başarılar sivas bülent hoca dan alkış alıyorsanız tempo ve form harıka demek yolunuz acık olsun sivasım
|
Aslanlarım benim, size ihtiyacımız var çalısın parayı hakedin.
|
bize yasattıgınız sevinçler ortada dahasıda geride diye düşünuyorum yolumuz açık olsun
|
kimlerin glediğini acıklasanız süper olacak gercek haber ama...
|
HIZIMIZ YAPACAGIMIZ HIZLARIN GARANTISIDIR
|
durmadan devam zorlu bir lig bizleri bekliyor
|
ligin korlulu rüyası sivası bekleyın çok hızlı çok kalıte çok güçlü ÇOK TEHLİKELI GELIYOR TÜM MİSAFİRLERIMIZI 4 EYLÜL CEHENNEMINE BEKLERİZ
|
beyler konu açarmısınız sezon başı beşiktaş gibi bizde başarılı takımımız için şölen düzenleyelim mi diye ? benim açma yetkim yok
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:22. |