![]() |
Halısaha maçı
[B]SivasSpor.com + Sivasliar.net
08.07.2009 çarşama günü halı saha maçı yapıLacaktır Katılmak isteyenler isimlerini ve mevkilerini lütfen belirtsin Kırmızı Takım 1)ResuL Akpınar 2)Bekir Taştan 3)Mustafa Yazıcı 4)Cenqiz poLat 5)Taha Akbulut 6)FURKAN 7)YAsiN 8)TUFan Beyaz Takım 1)Ahmet Turan 2)ORHAn 3)EKREM TAŞ 4)MuhammeD 5)BURAk MERAn 6)EROL 7) 8) Fotoğrafcı : 58__Semih__58 Çarşamba günü saat 18:30 da meydandan servis kalkacaktır lütfen zmanında gelin NOT:1)16 yaşından küçüker Katılamaz! 2)Spor Ayakkabı İLe gelinmesi Mecburidir 3)Lütfen zamanında hareket yerinde olunuz 4)Kişiler hangi takımı isterse oraya yazılırlar 5) Sivasspor forması dışında sahada başka forma ile oynanması yasaktır[/B] |
Cevap: HaLı SaHa MAçı
2)Spor Ayakkabı İLe qelimesi Mecburidir
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D su ana kadar hangı macta kundura wb ayakkabılarla geldıkı arkadaslar ben hepsıne geldım nerdeyse hıc sahıt olmadım sahsen ! |
[QUOTE=akifeker;532922]2)Spor Ayakkabı İLe qelimesi Mecburidir
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D su ana kadar hangı macta kundura wb ayakkabılarla geldıkı arkadaslar ben hepsıne geldım nerdeyse hıc sahıt olmadım sahsen ![/QUOTE] hemşerim qeliyo musun qelmiyo musun onu söle senn... |
[B][B]BEn meslegi yapıyım bari..... :)
Yaz benı fotografçı :D[/B][/B] |
[QUOTE=58_S€M!H_58;532930][B][B]BEn meslegi yapıyım bari..... :)
Yaz benı fotografçı :D[/B][/B][/QUOTE] PEKi canım saol.fotoqrafçımızda tammdır.. :D |
[QUOTE=rEsuLAKPINAr;532920][B],,,,,,
,,,,,,,,,,,,,.. ,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,, 5) Sivasspor forması dışında sahada başka forma ile oynanması yasaktır[/QUOTE] Resulcuğum 5. maddeni tuttum:D |
[QUOTE=Rallim58;532936]Resulcuğum 5. maddeni tuttum:D[/QUOTE]
tamam abi bende bişiy eksik diyodumm :D... |
Cevap: Halısaha maçı
[B]Lütfen sadece isim yazın güncellemeler yapılacaktır[/B]
|
Kırmızı Takım
1)ResuL Akpınar 2)Bekir Taştan 3)Mustafa Yazıcı 4)Cenqiz poLat 5)Taha Akbulut 6)ORHAN 7)YAsiN 8)TUFan Beyaz Takım 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) KIRmızı TAkım kadrosu tamamdır sıra qeldi beyazLAra hade bakalım yazdırın adınıızı ... |
Kırmızı Takım
1)ResuL Akpınar 2)Bekir Taştan 3)Mustafa Yazıcı 4)Cenqiz poLat 5)Taha Akbulut 6)FURKAN 7)YAsiN 8)TUFan Beyaz Takım 1)Ahmet Turan 2)ORHAn 3) 4) 5) 6) 7) 8) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:35. |