![]() |
Birinci Kamp Dönemi İyi Geçti
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bullennt.jpg[/IMG]
Sivasspor´da, teknik direktör Bülent Uygun takımın son durumunu masaya yatırdı. Hollanda kampı öncesi İstanbul’a gelen Sivasspor’da, teknik direktör Bülent Uygun takımın son durumunu masaya yatırdı. Oyunculara iki gün izin verdiğini söyleyen Uygun, “İlk etap çalışmalarımız oldukça iyi geçti. Yeni transferler takıma çabuk uyum sağladı. Her ne kadar bunaltıcı bir havada idman yapsak da, öğrencilerim çok istekli ve hırslıydı” dedi. Son transferleri Pieter Mbemba hakkında da konuşan başarılı hoca, “Kendisi gelecek vaat eden bir futbolcu. Henüz 20 yaşında olmasına rağmen, çok yetenekli ve deneyimli bir stoper. Bu sezon Süper Lig’de adından fazlaca söz ettirecektir” yorumunu yaptı. |
Cevap: Birinci Kamp Dönemi İyi Geçti
ÖNCELİKLE KOMBİNE BİLETLERİNE HERKESİN İLGİSİNİ İSTİYORUM BİLETLERİN TÜKENMESİNİ İSTİYORUM HERVERDİYİNİZ KATKIPAYI SİVASA GİDECEK VE İSTEDİYİ TRANSFERVE BAŞARILARLA ADINDAN SIKÇA VA SIKÇA SÖYLEDİRECEK . YABANA NEKARIVAR ZİHNİYETİNİ KİMSENİN KULLANMASINI İSTEMİYORUM .SİVASSPORUMUZDAN BAŞKA DÜNYAYA VE AVRUPAYA BAŞKA TÜRLÜ KENDİMİZİ TANITAMAYIZ SİVASTAN BAŞKADA KİMSSE REKLAM YAPAMAZ YAPTIGIKADAR .BU YÜZDEN YATIRIMLARINI VE ZEMİNİNİ SAGLAM YAPIYORKİ SALLANMALARA KARŞI AYAKTA DURSUN DİMDİK . BENBUSENE ŞAMPİYONLARLİGİ VE SÜPERLİGDE ADIMIZI SIK DUYDUTURACAGIZ KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN VE SİZ SİVASA BİR VERDİYSENİZ SİVAS SİZE ÜÇ MİSLİNİ VERECEK HEM TURİSTLİK AÇIDAN HEMDE REKLAMLARIN GELİRİSİYLE HEPSİ TEKRAR SİVAS HALKINA GERİ GELECEK ŞİMDİDEN TÜM SİVASSPORLULARA TEŞEKKÜREDERİM İŞLERİNİZİN BEREKETLİ OLMASIYLA
|
[QUOTE=avcı1983;533062]ÖNCELİKLE KOMBİNE BİLETLERİNE HERKESİN İLGİSİNİ İSTİYORUM BİLETLERİN TÜKENMESİNİ İSTİYORUM HERVERDİYİNİZ KATKIPAYI SİVASA GİDECEK VE İSTEDİYİ TRANSFERVE BAŞARILARLA ADINDAN SIKÇA VA SIKÇA SÖYLEDİRECEK . YABANA NEKARIVAR ZİHNİYETİNİ KİMSENİN KULLANMASINI İSTEMİYORUM .SİVASSPORUMUZDAN BAŞKA DÜNYAYA VE AVRUPAYA BAŞKA TÜRLÜ KENDİMİZİ TANITAMAYIZ SİVASTAN BAŞKADA KİMSSE REKLAM YAPAMAZ YAPTIGIKADAR .BU YÜZDEN YATIRIMLARINI VE ZEMİNİNİ SAGLAM YAPIYORKİ SALLANMALARA KARŞI AYAKTA DURSUN DİMDİK . BENBUSENE ŞAMPİYONLARLİGİ VE SÜPERLİGDE ADIMIZI SIK DUYDUTURACAGIZ KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN VE SİZ SİVASA BİR VERDİYSENİZ SİVAS SİZE ÜÇ MİSLİNİ VERECEK HEM TURİSTLİK AÇIDAN HEMDE REKLAMLARIN GELİRİSİYLE HEPSİ TEKRAR SİVAS HALKINA GERİ GELECEK ŞİMDİDEN TÜM SİVASSPORLULARA TEŞEKKÜREDERİM İŞLERİNİZİN BEREKETLİ OLMASIYLA[/QUOTE]
başka emrin yok mu? :d ne güzel yaa valla |
NEOLDU HURŞİT GARDAŞ RAHATSIZMI OLDUN HAYIRDIR DAHA NASIL OLACAK ŞAMPİYONLUK EVDE OTURMAYLA GELMEZ GİDECEKSİN ALACAKSIN BİLETİNİ PAŞAPAŞA SEYREDEKSİN TAKIMINI
|
hadi hayirlisi hollanda kampini dort gozle bekliyoruz
|
sivasspor taraftarı mecnun odyakmazın dediği gibi lokomotif değil tren arkasındaki vagon gibidir.
ama başkan bu söyleminde çok haklı sayılmaz çünkü bizde somut bir başarı istiyoruz. antiistanbul forzasivas anadoluaslanları.... |
inşallah holland kampıda iyi geçerde 4 maçımızı da alırız...
ha bu arada gs mehmet yıldızı almak için girişimde bulunmuş,3.5 milyon euro+2 oyuncu istemiş yönetimimiz. benim korkum kamananın satılmasından mehmet bence bu yıl daha iyi oynayacaktır çünkü artık forma savaşı da olacaktır. |
HOLLANDA KAMPININ ÇOK İYİ GECECEGINE VE FAYDALI OLACAGINA İNANIYORUM VE KAMP İÇİN HOLLANDA MÜKEMMEL BİR YER VE HOLLANDADA YAPILACAK HAZIRLIK MAÇLARI DEVLER LİGİ İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR MARKALAŞAN SİVAS İÇİN ELELE
|
birinci kamp dönemi iyi geçmişmiş.daha adam gibi yabancı transfer yapamadınız,yapılan transferlerin uefaya bildirilmesine bir gün kalmış hala yok embemba şöyle topçu,erman böyle topçu.biz bu halimizle şampiyonlar liginde hiçbişey yapamayız diyicem ama bu gidişle zaten kalamayacaz.bari fark yiyipte ülkemizi rezil etmesek
|
hollanda kampı daha güzel geçer inşallah hepinize sonuna kadar güveniyoruz yiğidolar
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:48. |