![]() |
Kombineler Bugün Satışta!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/svs_logo_2009.jpg[/IMG]
Sivasspor kombine biletleri bugünden itibaren satışa sunulacak. Sivasspor Başkanı Yardımcısı Erdal Sarılar'ın verdiği bilgiye göre, bugün itibaren tanesi 300 TL'den satılacak kombineler,öncelikli olarak eski sahiplerine satılacak. Maraton VİP hariç,2 bin 320 adet bastırılan kombine biletlerinin kısa sürede tükenmesi beklenirken,Yiğidolar alacakları bu kombinelerle lig maçlarının yanısıra, Şampiyonlar ligi ve Fortis Türkiye kupası maçlarınıda izleyebilecekler. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
Cevap: Kombineler Bugün Satışta!
hayırlı olsun sivastaki kardeşlerimiz yoğun ilgi gösterir inşallah ayrıca kombinelerin tüm maçları kapsamasıda güzel birşey
|
taksit istiyoruz...birçok kişi taksit yapılmadığı için kambine alamıyor
|
kredı kartına taksıt yapılacak tı dıyolardı aama ?
|
[QUOTE=sensetik;533372]taksit istiyoruz...birçok kişi taksit yapılmadığı için kambine alamıyor[/QUOTE]
başvuru yapın kardeşim kulübe dikkate alırlar inşallah güzel bi konuya değinmişsin gerçekten inşallah olurda herkes faydalanır sivasın yaşam şartları belli |
Kredi kartına taksit yapmazlarsa alamam.Yapın bir kolaylık hem biz kombinemize kavuşalım,hem Sivasspor kazansın!
|
aslında kredı kartına taksıt yapmaları lağzım zaten krız var mıllette para yok kredı kartı olsa daha avantajlı olur hemde 10 taksıt felan olsa hıcte fena olmaz gecen sene vardı kombınem bakalım bu sene ne yapacaz :D
|
[B]Hayırlı Uğurlu Olsun : Ama bencede taksit olsa sivas heleki sivas gibi bir yerde geçim den tıko parayı kim verir kendi adıma konuşuyorum katılanlarla olur sanırım..[/B]
|
4 taksit herkes için uygun sanırım
|
AZ ÖNCE UĞRADIM KONGRE BİNASI ÖNÜNDE Kİ SATIŞ GİŞESİNE KOMBİNELERİ SORMAK İÇİN ORADA BULUNAN BAYAN KOMBİNELERİN SATIŞLARININ İLK ÖNCE GEÇEN SENE KULLANICILARININ SATIŞI İÇİN ÇIKARILDIĞINI PAZARTESİNE KADAR KONUNUN NETLEŞECEĞİNİ SÖYLEDİ BÖYLE BİR SAÇMALIK OLABİLİRMİ YA NEDİR BU STADIN KOLTUKLARI DEVREMÜLK MÜ HERKES HER SENE AYNI YERİ İŞGAL EDİP ALACAK VEEEE DAHA DA İLGİNCİ PEK FAZLA İYİ YERİN KALMADIĞINI SÖYLEDİ HALİYLE BENDE KOMBİNE BİLETİ FALAN ALMADIM VE ALMAYACAĞIM DA ONDAN SONRA YÖNETİM ÇIKIP SEYİRCİMİZ KOMBİNE ALSIN DİYOR NEDEN BU SENE ALMAK İSTEYEN VATANDAŞLARA 2.SINIF MUAMELESİ YAPILIYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM :mad: NE YANİ KOMBİNE ALMAK İÇİN GEÇEN SENEKİ KOMBİNE BİLET SAHİPLERİNİN KEYFİNİ BEKLEYECEĞİZ ANLAŞILAN ESKİ SAHİPLERİNE ÖNCELİK VERİLECEK DAHA SONRA YENİ ALMAK İSTEYENLER BAŞVURACAK DENİYOR BENCE TAM BİR SAÇMALIK KOMBİNE ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BENCE BU KONUDA TEPKİ KONMASI GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM HAKSIZMIYIM
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:26. |