SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   bana göre ERSAN MARTİN trasferi yanlış karar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26273)

selimdelen 06.07.2009 22:26

bana göre ERSAN MARTİN trasferi yanlış karar

kim ne derse desin bekleyelim ve gorelim yanılmayı cok istiyorum lakin daha oncedende tanıdıgım kadarı ıle ersanın bize yararlı olamayacagını tahmin ediyorum sizce ersanın ne kadar yarari olur

mustafa_kavak58 06.07.2009 22:28

Cevap: bana göre ERSAN MARTİN trasferi yanlış kar

vallah pek fazla tanimiyom ersen martini ama cok sakatlaniyomus

selimdelen 06.07.2009 22:32

biraz bencil olarak ve cok kosmayan biri olarak hatırlıyorum ıns bu ozelliklerini yurt dısında degıstırmıslerdir

subasi29 06.07.2009 22:32

ersen martin benimde icimi kemiren bir transfer ondan ne koy olur nede kasaba ayrica uzlastirici bir yani yok devamli olay cikaran kule tipli tuhaf bir adam yapi itibariyle olumsuz insallah yaniliriz bia

eyuphulagu 06.07.2009 22:35

Eğer sakatlık sorunu yaşamazsa Ersan Martin sivasspora çok faydalı olur diye düşünüyorum..Sivasspor bu yıl 3-4 kulvarda mücadele edcek.Bilhassa Şamp.Ligi elemelerinde Ersan gibi tecrübeli oyuncuların bize çok katkısı olur diye düşünüyorum.Zaten takımda forvet bolluğu var..Atalarımız ne demiş:Fazla Mal Göz Çıkarmaz!...Bülent Hoca Servet'te olduğu gibi Ersan'da da aynı şeyi yapmak istiyor..Zaten bu Ersan'ın da son şansı;ona başka hiçbir takım bu şansı bir daha vermeyebilir...

selimdelen 06.07.2009 22:35

bu arada omotoyossi ve agbetu tam bir facia kamanan omotoyossi agbetu ve memet yıldızlı bir sivas kadrosunu izlemek icin heyecanla bekliyorum hazırlık macları dahi olsa izlemek isterim hangi defans nasıl tutucak merak ediyorum biri seri biri flas dıgeri resmen ucuyoo :)

mustafa_kavak58 06.07.2009 22:36

duduma göre ersen martin fifalik olmus haber detayi:

Ersen Martin FIFA'lık oldu
Recreativo Huelva’dan ayrılan ve Sivasspor ile sözleşme imzalayan Ersen Martin, İspanyol Menajeri Juan Antonio ile FIFA’lık oldu.
Ersen Martin’in resmi menajerliğini yapan Antonio, kendisinden habersiz Sivasspor ile sözleşme imzalayan futbolcuyu mahkemeye verdiğini açıkladı.

İspanyol basınına, Ersan Martin’in kendileri ile 2 yıllık menajerlik anlaşması bulunduğunu ileri süren Juan Antonio, bu anlaşmanın İspanya Futbol Federasyonu tarafından onaylandığını ve bir kopyasının Türk federasyonuna gönderildiğini söyledi.

Antonio, Ersen’in Sivasspor’dan alacağı ücrete temlik koyduracakları tehdidinde de bulunarak, bunun için hem İspanya’dan, hem de Türkiye’den avukatlar tuttuklarını
belirtti.

58ÖREN58 06.07.2009 22:37

YA ARKADASLAR BOYLE KONULAR ACMAYIN SITE YONETIMI FIRCA ATIYOR ERSEN MARTIN TRANSFERINI BENDE HIC ISTEMEMISTIM AMA BASKAN IYISINI BILIR

subasi29 06.07.2009 22:37

[QUOTE=mustafa_kavak58;533612]duduma göre ersen martin fifalik olmus haber detayi:

Ersen Martin FIFA'lık oldu
Recreativo Huelva’dan ayrılan ve Sivasspor ile sözleşme imzalayan Ersen Martin, İspanyol Menajeri Juan Antonio ile FIFA’lık oldu.
Ersen Martin’in resmi menajerliğini yapan Antonio, kendisinden habersiz Sivasspor ile sözleşme imzalayan futbolcuyu mahkemeye verdiğini açıkladı.

İspanyol basınına, Ersan Martin’in kendileri ile 2 yıllık menajerlik anlaşması bulunduğunu ileri süren Juan Antonio, bu anlaşmanın İspanya Futbol Federasyonu tarafından onaylandığını ve bir kopyasının Türk federasyonuna gönderildiğini söyledi.

Antonio, Ersen’in Sivasspor’dan alacağı ücrete temlik koyduracakları tehdidinde de bulunarak, bunun için hem İspanya’dan, hem de Türkiye’den avukatlar tuttuklarını
belirtti.[/QUOTE]

evet haber dogru insallah bu transfer cikmaza girerde gider karakule

selimdelen 06.07.2009 22:45

zararlı cıkmayalımda birde hem verdigi paradan hemde futbolcunun mahkemesi yuzunden oynayamaması olmasın neyse bu k onuyu site yonetimini kızdırmamak ıcın fazla uzun tutmayalım bana biri

08 Temmuz Heerenveen (Hol) Saat: 19.00 tarihindeki hazırlık maclarınıı hangi kanal vericek yada vericekmi bir solesin ben kacayım :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:40.