SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Omotoyossi yola çıktı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26299)

sabanoh 09.07.2009 04:39

Omotoyossi yola çıktı

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Sivasspor´un daha önce anlaşmaya vardığı Razak Omotoyossi´nin Hollanda kampına katılacağı belirtilmişti.

[ATTACH]3329[/ATTACH]

Beninli golcünün, bir kaç gün içinde takıma katılacağı ve kendisini resmen Sivassporlu yapan sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Konuyla ilgili konuşan genel menacer Mustafa Turgun, “Bu oyuncunun transferinde hiç bir pürüz kalmadı. Artık kendisinin Hollanda’ya gelmesini bekliyoruz. Omotoyossi’yi de aldıktan sonra transferi kapatacağız. Ancak bazı genç isimleri kadroya katabiliriz” açıklamasında bulundu.

Kaynak : Fanatik

Salim58 09.07.2009 07:29

Cevap: Omotoyossi yola çıktı

[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]güzel olur inşallah kampa katılırda hazırlık maçlarında görürüz[/FONT][/COLOR]

GLoBe-Y-Gençlik 09.07.2009 08:41

[B]Hayırlısı Diyeceğiz..

4 Eylülde Başarılar..[/B]

Adalı58 09.07.2009 08:47

yaw bi geleydi valla en çok bu oyuncuyu istiyorum ben bu oyuncunun diğer bi özelliğide oynadığı futbolun yanı sıra tribünleride ateşlemesi hayırlısıyla bi gelseydi çok iyi olacak bu transfer sivasımız için ama herşeyden önce hayırlısı tabi..

mustafa5758 09.07.2009 11:36

heralde bu sefer yola cikmistir artik Omotoyossi

GokhanTurna 09.07.2009 11:48

[B]En önemli transferimiz Omotoyossi. Bir tanede orta sahaya Güney Afrikalı milli takım oyuncusu alıncak deniyor. Araştırma yaptım biraz Sivassporumuzun alabileceği oyuncular bunlar maddi yönden[/B]
[LIST=1][*]Benson Mhlongo[*]Tsholofelo Modise[*]Kagiso Dikgacoi[*]Lance Davids[*]Siphiwe Tshabalala[*]Katlego Mphela[/LIST]

Benim tercihim Kagiso Dikgacoi hem ön libero hemde orta saha oynuyor büyük ihtimallede böle bi özelliklere sahip oyuncu arıyoruz.

Metal Gear 09.07.2009 11:50

Herhalde yaya geliyor..:).....................

gokturk58 09.07.2009 11:51

hep hucuma takviye yaptık orta sahaya en az iki tane oyuncu lazım 1 yabancı birde yerli bulmaları lazım yoksa bu iş olmaz

ora_lee_chicano 09.07.2009 11:59

[QUOTE=GokhanTurna;534434][B]En önemli transferimiz Omotoyossi. Bir tanede orta sahaya Güney Afrikalı milli takım oyuncusu alıncak deniyor. Araştırma yaptım biraz Sivassporumuzun alabileceği oyuncular bunlar maddi yönden[/B][LIST=1][*]Benson Mhlongo[*]Tsholofelo Modise[*]Kagiso Dikgacoi[/LIST]
Benim tercihim Kagiso Dikgacoi hem ön libero hemde orta saha oynuyor büyük ihtimallede böle bi özelliklere sahip oyuncu arıyoruz.[/QUOTE]

Güney Afrika'dan Kaleci [I]Itumeleng Khune[/I]'yi alabilsek güzel olur bence.
Cok iyi bir Kaleci...
;);)

mustafa_kavak58 09.07.2009 13:02

hadi yaaa bi gelseydi sivasspor formasini giyp imzayi atip resmini cekip koysalardi internet sayfalarinaa

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:15.