![]() |
Yıldız 3 Hafta Yok!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/mehmet08.bmp[/IMG]
Kontrolleri için Almanya´ya giden Mehmet Yıldız´dan şok haber... 3 hafta sahalardan uzak kalacak olan kaptan, Şampiyonlar Ligi 3. Tur ön eleme maçında forma giyemeyecek. Sivasspor Kaptanı Mehmet Yıldız, sezonun sona ermesiyle bıçak altına yatmış ve sağ dizinden operasyon geçirmişti. Takımla birlikte Hollanda kampına götürülen golcü futbolcu, önceki gün kontrol için Almanya’nın yolunu tuttu ve Bayern Münih’in kulüp doktoru Wohlfahrt’a gitti. Yapılan kontrollerin ardından, Sivas’a zorlu Avrupa maçları öncesi kötü haber geldi: Mehmet Yıldız en az 3 hafta yok. [B]‘Mehmet yoksa, diğerleri var’[/B] 1 ay boyunca iğne tedavisi görecek olan golcü oyuncu, 28 Temmuz’daki Şampiyonlar Ligi 3.tur ön eleme maçında oynayamayacak, deneyimli futbolcunun ikinci maça da yetişmesi zor... Konuyla ilgili açıklama yapan teknik direktör Bülent Uygun, beklenmeyen bu gelişmenin ardından morallerinin bozulduğunu söyledi. Uygun, “Ancak futbolda böyle şeyler olabiliyor. Ersen Martin ve Kamanan, Mehmet’in yokluğunu hissettirmeyeceklerdir” dedi. Uygun, sakat olan Musa Aydın ile Erman Kılıç’ın da tamamen iyileştiğini müjdeledi. [B]Fanatik[/B] |
Cevap: Yıldız 3 Hafta Yok!
[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]sağlık olsun yapacak birşey yok Ersen Martin ve Kamanan, Mehmet’in yerini dolduracağından eminim inşallah güzel oynarlarda güzel sonuçlar alırız[/FONT][/COLOR]
|
[FONT="Century Gothic"]Mehmeten Baska Oyuncularımız Var Hiç Kimsenin Şupesi oLmasın:)[/FONT]
|
SEZER YOK M.YILDIZ YOKK O KADAR YAZI YAZDIM KADRO ZENGİLİ DİYE ÜÇ KULVAR DENIOO AVRUPA ŞAMPIONLUK KADRO YA BAK OLACAK ŞEY DEGİL BUNUN SAKATLI VAR KIRMIZI KARTI VAR VARDA VAR
|
ATKADAŞLAR MEHMET ÜÇ FAFTA YOKMUŞ OLSADA ZOR KADROYA GİREMEZ TABİ BÜLENT HOCA , ZOR GİRER,KADROYA ESKİSİGİBİ OLMASILAZIM Kİ OZAMAN OYNAR, G, S, GİDECEK YA HALE ORDA KAFASI UYAN MEHMET EFENDİ
|
Cok arayacagiz biz Mehmet'i yeri dolmaz bu takimda. Insallah gelisi muhtesem olacak Mehmet'imin.
|
ya bi gidin allah askına mehmet kim ki ya iki senedir ilk devre var ikinci devre takımı batıran tek isim hiç de aramayız halt etmişsiniz mehmet türkiye de en kötü 10 forvet arasında haberiniz yok
|
mehmetler ersenin daha verimli olacağını düşünmüştüm ama yapacak bi şey yok inş kamanan yoklugunu aratmaz
|
Mehmet yildiz, ve diger sakat futbolculara ALLAH´tan acil sivalar dilerim.Ben bu szon mehmetin yine eski formuna kavusacagina hatta daha iyi olacagina inaniyorum sünkü gecen sezon mehmet´in kafayi bulandirdilar yalan transfer haberleri ile.Ve mehmet sanirim bunun farkina varmistir artik aksi taktirde mehmetim sivasspor yedek kulübesinde´de yer bulabilecegini sanmiyorum.
|
mehmet zaten şampiyonlar ligi oyuncusu hiç değil..ama sakatlanmasına üzüldüm inş.en kısa zamanda geri döner..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:36. |