![]() |
Bilica Münihde..
Yigidolar
Fenerbahce kampa geldi münihe ve ben ucak iner inmez yapisdim bilicaya sivasspor t-shirtimle..birde formamla... Hemen asansöre yönlendirdim onu =) Ben: Bilica Hosgeldin Bilica: Hi Ben: How are you Bilica Bilica: Good thanks.. Ben: (Sivasspor t-shirtimi gördü ve formayi cikardim) Bilica: Ben Cok SEviyor Sivasspor , Sivas Cok Güzel Cok yasa bilicaaaa=) ISTE BIR KAC FOTOGRAF [img]http://images.lokalisten.de/photos/a/2009/07/14/11/02/201781_1247563534385l.jpg[/img] [img]http://images.lokalisten.de/photos/a/2009/07/14/11/02/201781_1247563546867l.jpg[/img] |
Cevap: Bilica Münihde..
bilica tamamda diğerlerının resmını neden koydun ki?
|
Ah Bilica ah keşke gitmeseydin bu sene sende kalsaydın kesin yine şampiyonluk yarışında ilk sırada olurduk. Çok ucuza satıldı çok yanılmıyorsam Beşiktaş İsmaili 6.5 milyon + Serdar Kurtuluş ve Fenerbahçe Mehmet Topuza 7 milyon + Gökhan Emreciksin verdiler.
Bilica bunlardan 2 kat iyi oyuncu hem ucuza verildi hemde takasta kullanılan futbolcu hoşuma gitmedi |
evet gitmese iyi olacakdi,
58güven58 kardesim yanlis anlasilmasin t- shirtime bak bizim tarafimiz belli ;) |
[QUOTE=Yildizelili58;535815]evet gitmese iyi olacakdi,
58güven58 kardesim yanlis anlasilmasin t- shirtime bak bizim tarafimiz belli ;)[/QUOTE] yok tarafına laf etmek ıcın soylemedım hemserım tişörtünüde gördüm:) ama elın agzı torba degıl kı büzesın.. samıyen deplasmanında bize atılan küçük fener laflarından sonra bu ımajın kalkması ıcın fenerle bı arada hıc bı karede olmak hosuma gıtmıyo.ondan sıtem ettım.. |
bilicada olsa hiç fark etmez rakip bir takım bence onların resimleri yayınlanması doğru değil.:mad: çünkü biz tek takımlı taraftarız iki takımlı değil Sivasspor taraftarında bu var nedense ikinci takımımda g.... f... b.. ne bileyim böle bişey olabilirmi çok saçma bence...
|
o diğer fenerli fotograflarının ne gereği war. kaldır o resımlerı daha ıyı..
|
ismail köybeaşının 6,5 milyon euro mehmet topuzun 8 özer hurmacının 80 milyon euro olduğu bir yerde bilica yı bedava verdik:confused: hayırlısı:rolleyes:
|
helal olsun kardesim bilicyı cok arayacaz :(
|
hangi otelde kaliyorlar? bu aksam yazilidan sonra belki ugrarim, yildizelli58 duble hemsom!
bir sivasliyiz, birde münihliyiz |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:16. |