![]() |
***YİĞİDOLAR İZMİR***Halı Saha Organizasyonu-2
İlk Halısaha organizasyonumuzdan gerekli dersleri çıkararak,daha güzel bir organizasyon için listemizi yapalım.
Benim önerilerim; -Maç maça geleceklerin ikametlerine göre daha merkezi bir yerde yapılabilir. -Çalışanlar açısından Pazar günü,mevsim açısından geç saatlerde (10-11 gibi) olması daha güzel olur -Fotoğraf makinamızı alalım bu sefer -Pankartlarımızı asalım -Maçtan önce erken buluşup,gelecek organizasyonlar için şimdiden konuşalım. Güzel bir organizasyon olması dileklerimle...Sayımızı belirleyelim... |
Cevap: ***YİĞİDOLAR İZMİR***Halı Saha Organizasyon
ben yine gelemiyorum :( annem evde yalnız kalıyor yoksa babam sivasta ablam istanbulda yalnız bırakamam annemi o saatte... k.bakmayın gelmeyi cok isterdim...
|
ben varım kardesım.onerılerınde gayet mantıklı.. ılk mac cok erken saatteydı,daha gec olması lazım,sıcaklar ortadan kalkmadan kosulmuyo:)
oynayacak oynamayacak herkes gelırse senlıklı bır mac olabılır. mumkunse bahanelerınde onune gecmeye calısalım,azcık fedakarlık yapmamız lazım:) lafım sana degıl gürünlüm:) bundan sonrakı bahanecılere:D |
valla abi benimki bahane deil :) isTersen qece 12de bize gel annemle tek gorursun beni :) babm Sivasta burda olsa kesin gelirdim :)
|
[QUOTE=58gürünlü35;536130]valla abi benimki bahane deil :) isTersen qece 12de bize gel annemle tek gorursun beni :) babm Sivasta burda olsa kesin gelirdim :)[/QUOTE]
yok kardes sana demedım zaten. senın yerınde olsam bende gelmem:D |
perşembe hariç diğer günler hazırım inşallah.... allahtan bişey olmazsa.....
|
[QUOTE=izmirliyiğido35;536139]perşembe hariç diğer günler hazırım inşallah.... allahtan bişey olmazsa.....[/QUOTE]
olmaz inşallah. mehmet yıldızsız olmaz:) |
izmirliyiğidolar nerede.........
|
memlekette,tatılde,yaz okulunda:P mutluluk sarhosu!:) vs ki ses yok:)
|
şimdiye kadar tamam diyenler.
1-Basayev 2-Mesut 3-Güven 4-İzmirliyiğido 5-Anıl . . . Fatih,Burak,Onur nerede? onlarda gelirse üzerini tamamlarız,benim kuzenlerden 2-3 kişi daha gelir:) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:16. |