SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ANDERLECHT ELEME MACINA GELECEK ARKADASLAR????? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26424)

aykut-akay 18.07.2009 16:27

ANDERLECHT ELEME MACINA GELECEK ARKADASLAR?????

[B]BELCIKADA SAMPIYONLAR LIGI ÖN ELEME MACINA GELECEK ARKADASLAR BURAYA ISIMLEINI YAZMALARI RICA OLUNUR

ÖNÜMÜZDEKI CUMA BÜRÜKSELDE OLACAGIM DETAYLI BIR BIR BILGI VE YETERLI SAYIDA BILETLE DÖNERIM ISALLAH[/B]

legende58 18.07.2009 16:58

[QUOTE=legende58;537567]merhaba ben bir kac kisi ile maca gelecegim kardes bana yardimci olursan sevinirim biz sivas dan geliyoruz araba ile biletimiz yok ama vize ok. bilet ayarlaya bilirsen sevinirim[/QUOTE]

benim msn nim [email]legende28@hotmail.de[/email] mailde yolaya bilirsiniz yardimci olabilecek arkadaslar

TatanGa Meto 18.07.2009 23:15

Cevap: eleme macina gelecek arkadaslar ?????

Selamlar..

Arkadaşlar Sakaryaspor Tribünlerinde büyüyen yıllardır Yeşil Siyah renklere gönül veren koyu bir Sakaryaspor taraftarıyım. sizin bize, bizim size yakınlığımızı bilmekteyim.. bazı sebeplerden dolayı 1.5 yıldır Belçika da yaşamaktayım. ve ne olursa olsun Sizin maçta sizin ile birlikte olmaktan gurur duyacağımı belirtmek isterim.. geliş gidiş toplanma gibi bilgileri bu başlık altında belirtirseniz sevinirim.

İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.

tuffi5819 18.07.2009 23:15

SELAM ARKADASLAR BEN BELCIKADAN HAKAN
BILETLERI ARASTIRIYORUM AMA BILET BULACAMA EMINIM
INSALLAH
BEN BILETLERI ALIRIM GELMEK ISTEYEN VARSA AVRUPADAN LTFN BURAYA YAZSIN SAGLAM TAYFA GELIYORUZ CEKIRDEK YOK SUSMAK YOK FULL DESTEK VERECEGIZ INS DAVULCUMUZ BILE VAR gelenler ltfn isimlerini yazsin

tuffi5819 18.07.2009 23:17

biletler sanirim 30euro eger degismezse ins

tuffi5819 18.07.2009 23:18

benimle gorusmek isteyen varsa msnim buyurun [email]sivasli_genc_7@hotmail.com[/email]

aykut-akay 18.07.2009 23:21

[B]ÖNÜMÜZDEKI CUMA BÜRÜKSELDE OLACAGIM DETAYLI BIR BIR BILGI VE YETERLI SAYIDA BILETLE DÖNERIM ISALLAH[/B]

GokhanTurna 18.07.2009 23:23

[QUOTE=TatanGa Meto;537211]Selamlar..

Arkadaşlar Sakaryaspor Tribünlerinde büyüyen yıllardır Yeşil Siyah renklere gönül veren koyu bir Sakaryaspor taraftarıyım. sizin bize, bizim size yakınlığımızı bilmekteyim.. bazı sebeplerden dolayı 1.5 yıldır Belçika da yaşamaktayım. ve ne olursa olsun Sizin maçta sizin ile birlikte olmaktan gurur duyacağımı belirtmek isterim.. geliş gidiş toplanma gibi bilgileri bu başlık altında belirtirseniz sevinirim.

İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.[/QUOTE]

Sağolasın Tatanga siz bize biz size destek olduk mu Anadolu kalkınır.

tuffi5819 18.07.2009 23:34

arkadaslar yarin anderlecht kulubunu ariyip bilgi isteyecem ne kadar verecekler bize bilet diye onun icin size yarin anca haber veririm insallah ama gidioruz ins maca tum avrupada ki sivaslilari ve turkleri maca bekliyoruz ins
AMA LTFN MACA BAKMAK ICIN GELMIYELIM DESTEK ICIN GELELIM SUSMAYALIM STADYUMDA yarin gelip size bilgiler verecem soz ins
msnimi yukarda verdim eklemek isteyen eklesin
belcikadan saygilar
GELIYORUZZZZZZ BEKLE AVRUPAAAAA
GURBETCISIVASSPORLULAR GELIYORUZ

NazdrowyA 18.07.2009 23:37

ins bende orda olcam mac tarihi hangi gune gelior???

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:50.