![]() |
Omotoyossi Transferi Askıya Alındı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent58.jpg[/IMG]
Transfer çalışmalarına da değinen Uygun, 2 yabancı oyuncuyu daha kadrolarına katmak için çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Uygun, şunları kaydetti: ''Biliyorsunuz görüştüğümüz 4 tane yabancı. Anlaştığımız yabancılar da kimi, şehrinden dolayı, kimi okul probleminden dolayı, kimi de başka kulübe imza attığından, kulübüyle sorunlu olmasından dolayı vazgeçtik. Şimdi görüştüğümüz diğer 2 arkadaşın bonservis problemini çözmeye çalışıyoruz. Çözersek bu 2 arkadaşımızı da transfer edeceğiz; transfer olan bu arkadaşlarımızla birlikte bu bir haftalık süre zarfında en güzel şekilde hazırlanıp Anderlecht maçına tam takım şeklinde çıkmak istiyoruz. Orada da bize yakışanı en iyi şekilde yapmak istiyoruz.'' Beninli forvet Rozak Omotoyossi'nin transferi ile ilgili gelişmelere de değinen Uygun; ''Omotoyossi'nin Metz kulübü ile imzası var. El İttihat takımıyla bonservis konusunu çözüyoruz ama bizden 4,5 - 5 ay önce Metz kulübüne imza attığı için, eğer biz alırsak Metz kulübü ile FIFA'lık olacağız. Dolayısıyla futbolcu 6 ay ceza almış olacak, aynı zamanda da biz o futbolcuyu ayartan pozisyona düşebiliriz. Bizden önce imzayı orası attığı için; çünkü evrak üzerinde onlar tarih olarak bizden 3 ay önce imza attırmışlar, madde olarak da 'ikinci ligde şampiyon olamazsam' diye bir madde söylemişti. Çocuk Fransızca bilmediği için menajeri tarafından böyle bir kandırılmışlığı var, onu FIFA'ya taşımak istedi. Ama biz sorunlu şeyleri yaşamak istemiyoruz. Dolayısıyla bu sorundan dolayı da şimdilik onun transferini askıya aldık.'' dedi. |
Rozak Omotoyossi transferi yattı
Sivasspor, daha önce anlaştığı golcü futbolcu Rozak Omotoyossi transferinden vazgeçti. Metz'e imza atan ve bu nedenle transferide sorun yaşayan Sivasspor, FIFA'lık olmamak için böyle bir yola gitti.
kaynak :fotomaç |
Cevap: Rozak Omotoyossi transferi yattı
doğruysa üzüldüm keşke gelseydi iyi bir forvetti ve bize faydalı olacağına inanıyordum
|
bu nasıl iştir yahu.tam bir yalan rüzgarına döndü. ne oyuncuymuş bu adam bi geldi diye seviniyoruz bi gelmedi diye üzülüyoruz.arkadaş zaman doldu alacaksanız alın almayacaksanız bitirin bu işi..offffffffffffffff....
|
[COLOR="Red"]keske gelseydi walla çok ii bir transfer olcakti ... neyse :rolleyes:[/COLOR]
|
Bırakın Gelmesın Zaten Burdan Bellı Sorunlu Oldu Metze Imza Atıyor Gelıyor Sivas Kampına
|
gelmesse gelmesin cok pişman olacak cok biz yeni bi razak buluruz ama bu yeni bi sivas bulamaz:D
|
Cevap: Omotoyossi Transferi Askıya Aldındı
ya bu sezonun baslangıcından bu yana sivas ın sansızlıkları çok fazla bas gösterior inş. bir an önce sansslıklardan kurtuluruz ii transferler yaparız yolumuza sağlam şekilde devam ederiz
kadroda yabancı olarak boş yerimiz dahada var orta ve ve forvete ağırlıklı transfer yapmalıız savunmaa da bir veya iki transfer yaparsak hiç fena olmaz |
bonservisi elinde bulunan oyucuları almaa çalısıoruz böyle devam edersek basımızı daha çok ağrıtacak gibi
moreno işi noldu onu merak ediorm sanırım kendi kulubünden ayrılmak istiyormus ama gs ilgilenior die duydum keske biz alsak |
dilini bilmedii adamlardan dolaı alamadık su adamı nese sezonun ara transferinde alırız inş.
agbetu transferini ben yanlış buldum onu kiralık göndersek bi transfer daha yapılsa forvete ii olmazmı agbetu biraz tecrübe kazanır ondan sora kullanırız |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:34. |