SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yazarlar Ne Dedi? (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Gidenler, gitmesemiydi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26480)

SivasSpor.Com 24.07.2009 08:43

Gidenler, gitmesemiydi

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg[/IMG]

[B]Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi[/B]

"Sivasspor'dan giden 5 futbolcudan ( Sylla, Herve Tum, Balili, Bilica ve M.Ali) hangisini ararız?" şeklinde bir soru yöneltsem,zannediyorum büyük çoğunluğu Bilica ve daha sonra da Herve Tum'u söyler.

Gerçektende öyle, Sivasspor şu ana kadar oynadığı hazırlık maçlarında özellikle bu iki ismi bir hayli aradı.

Ancak ilerleyen zamanlarda fazla aranmayacağınıda düşünüyorum.

Zira, Bilica'nın yerinde oynayan Yasin Çakmak oynadıkça açılan, faydalı olan bir futbolcu. Yasin geçen sezon eski takımında fazla şans bulamadığı için, bu sezon başında tam formunu bulması zaten beklenemez. Şu ana kadar Herve Tum'un yerinde oynayan Agbetu'nunda ilerleyen zamanlarda Sivasspor'da çok önemli işler yapacağını söylemeliyim. Hatta bazı maçlarda süratıyla Tum'dan daha etkili olur.

Tabi gönül isterdiki, ne Bilica, ne de Tum gitsin, fakat profesyonellikte bu var, bundan sonrada olacak.

Benim bu sezon Sivasspor'da isim ve patlama yapacak iki adayım var. Birisi Erman Kılıç,diğeri Van Belediye'den alınan İbrahim Ülüm. Her iki isimde hazırlık maçlarında vasatı aşamamalarına rağmen ilerisi için çok büyük ümit verdiler.

Geçen sezonun flaş futbolcusu Kamanan'da,bu sezon neler yapabileceğinin işaretlerini oyunda kaldıağı süre içerisinde hazırlık maçlarında gösterdi.

Oynadığı zaman gerçekten tutulması zor bir futbolcu. Onunda bu sezon tavan yapacağını düşünüyorum.

Sonuçta, Sivasspor alacağı bir veya iki iyi isimden sonra transfer çalışmalarını tamamlayarak maçlara çıkacak.

Önce Avrupa, sonra Türkiye!

Haydi Sivas...

Salim58 24.07.2009 08:47

Cevap: Gidenler, gitmesemiydi

[B]Herve Tum ve Bilica çok büyük kayıp bence ama geriye dönüş yok ileriye bakmak en güzeli artık [/B]

fanatikyigido 24.07.2009 10:06

tumun gitmesi büyük kayıp.Helede tum,siylla ve üzerine verilen para,karşılığında erman.bana biri bu transfsrin mantığını anlatabilirmi?orta sahamız bomboş.Forvetimiz evlere şenlik.Van bld.alınan ibrahim mi gol atacak?Yoksa aylardır oynamayan ersen martin mi?Doğru düzgün bir transer gösterirmisiniz.Takım şampiyonlar liğinde mücadele ediyor,ortada kadro zafiyeti var.Transfer tamamlanmamış.Taraftarın duygularıyla oynamayın lutfen.Adam gibi transfer yapın.Aksi halde takım kan kaybeder,hiç istemediğimiz durumlar ortaya çıkar.

GokhanTurna 24.07.2009 11:01

Daha iyi yabancılar alıncak denildi ama alınmadı. Yabancılarımız kalsaydı keşke hiç yoktan iyidir.

yiğidohalit58 24.07.2009 11:04

bence 3 büyük kayıp var 1.bilica 2.herve tum 3. slya dır ama sivas spor daha iyibilir bence sivas spor bu 3 eksikliğide doldurur

Borte Tarkan 24.07.2009 16:19

gidenler gitmeseydi gelenler gelmeseydi demek mi daha dogru.
bence bulent hocamin bu kadar degisiklik yapmasinin arkasinda...
kacan sampiyonlk yatiyor.
sivassporumuz gecen sezonun ikinci yarisinda dusus yasadi.
ve sampiyonluk kapilari bu kadar acilmisken...
o kapilari belediye ve antep maclarinda kendi ellerimizle kapamamiz...
bulent hocanin bazi futbolculari suclamasina neden oldu.
inanin sampiyon olsaydik...
kadromuz oldugu gibi korunurdu.

TS58 25.07.2009 18:19

BİLİCA-TUMM büyük kayıplar.Anderlect'i en az 1-0 yenmeliyiz.

subasi29 25.07.2009 23:59

Vllahi hepsinide arariz,gidenler nerde!!!gelenler nerede!!bosuna dememisler gelen gideni aratir.
ibrahim ulum = balili = yanlis
yasin cakmak = bilica= yanlis
ersen martin = herve germain tum =yanlis
uc ana yanlisin hediyesi +sylla+diallo+mumammet

Besyo_cu 26.07.2009 00:24

[B]Gitmeler illaki olacaktı ancak giden oyuncular cok yanlış şekilde gönderdiğimizi düşünüyorum. Blica nerdeyse bedava gitti. Tum ve sylla'yı ise nerdeyse zorla uzaklaştırdık ve yok yere gittiler. Özellikle Tum'a yazık oldu.[/B]

GokhanTurna 26.07.2009 00:51

Tum,Sylla ve Bilica yeni takımlarında döktürüyor mağdem yabancı transfer yapılmayacaktı Sylla ve Balili gibi isimler neden satıldı. Çok kötü durumdayız bu sene ilk 4 hayal geliyor bana takviye yapılmazsa

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:41.