![]() |
2009-2010 Sezonunu kaçıncı bitiririz.
Sizce 2009-2010 Sezonunu Kaçıncı bitiririz?
1 - 1 -3 2 - 4 - 6 3 - 7 - 10 4 - Daha alt sıralarda d Herşeye rağmen ilk 3 içinde bitireceğimizi düşünüyorum. Yetkili arkadaşlar bu topiği Anket şeklinde düzenlerlerse daha iyi olur sanırım. |
Cevap: 2009-2010 Sezonunu kaçıncı bitiririz.
herseye rahmen biz yine üst siralarda oluruz bakin buraya yaziyorum.bu takimda begensekde begenmesekde en önemli oyuncu mehmet yildizdir hazirlik maclarinin hic birinde yoktu.mehmet yildizin takima tekrar girmesiyle biz yine alisik oldugumuz tepelerde olucaz
|
bence sivasspor bu sene yine iyi yerlerde bitirecek anderlecht 5 tane yedik diye kötü olduk diye bisey yok anderlecht karsisina ankrasporu koy yine ayni farkli skor olurdu ama sivasspor bence bu sene
1-4 aralarinda bitirecek |
5/8 arası yada 8 den sonra doğru konuşalım uani kendimizi kandırmayaalım
|
bu takıma yenı takvıyeler ıle yıne zırveyı zorlayacagımza ınanıyorumm ilk 5 ısınde yerımızı alırız bence
|
defansa takviye şart.....................
|
Bu DefansLa en FazLa Liğde KaLırsak Kafi gerçi oda zorya hani 1 maçla bişey belli olmaz diyebılırsınız ama hazırlık maclarıda gösterdıkı denfans ve orta sahanın durumu içler acısı yinede ßaşarıLarr büLent hoca güvrnıyoruz.... bakalım:confused:
|
bu takıma takviye yapılmazsa doğru dürüst ilk 10 na giremeyiz orası kesin kimse kimseyi kandırmazsın amaaa eğer iyi oyuncular alınırsa yine ilk 5.içinde oluruz ama trensferde yapılacaksa fazla geçikmeden yapılması lazım takıma adepte olması bakımından
|
ya defans+ortasaha+forvet+kale transferi gerekli takım yok ortada sade defans değil
|
İlk üçte İstanbul takımları olur.Dördüncü sırada Trabzon,beşinci Bursa altıncı Kayseri,YEDİNCİ sırada da biz oluruz diyorum.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:53. |