SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Kura Çekimi Son Tablo (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26672)

myway 07.08.2009 01:21

Kura Çekimi Son Tablo

[B]Avrupa Ligine katılmak için baraj maçı oynayacağız...

[COLOR="Red"]Maçlar 20-27 Agustos tarihlerinde[/COLOR] rovanşlı oynanacak...

Bugun tamamlanan maçlardan sonra baraj maçı oynayacak takımların son listesi şöyle;

[img]http://resimzade.com/Show.html?i=11390&token=152968[/img]

Soldaki takımlar seribaşı sağdakiler seri başı değil.. Sivassporumuz sol taraftaki seri başı takımlardan biriyle eşleşecek..

Tabi olayın bir başka boyutu daha var.. Uefa rasgele bir algoritmayla takımları 8 erli 10 arlı grupluyor. yani seri başı olan her takımla da eşleşme şansımız bulunmuyor.. [COLOR="Blue"]Büyük ihtimalle Avrupadaki futbol forumlarında yapılan tahminlere göre Werder Bremen Club Brugge Heerenveen Dinamo Zagreb Litex Lovech takımlarından biriyle eşleşeceğiz...[/COLOR]Bu bilgi kesin değildir.. Çünkü uefa farklı bir sistem deneyebilir.. Ama soldaki 36 takımdan biriyle eşleşecğimiz kesin..Türk takımlarıyla eşleşme ihtimalimiz bulunmuyor bu tur için..

[COLOR="Red"]*** Uefa Avrupa Liginde format degisti..Bu turu geçecek 38 takıma şampiyonlar ligi 4. on elemede eleneck 10 takım daha katılacak ve 4 er takimli 12 grup olusturulacak ve maclar rovansli oynanacak... ilk 2 sirayi alan 24 takim sampiyonlar liginde grubunu 3. sirada bitiren 8 takimla beraber , toplam 32 takim eleme usulu mucadelelerine devam edecekler..
Uefa Avrupa Liginde musabaka sayisi artmis ve boylece gelirler de artmis olacak...Grup musabakalari 17 Eylul - 17 Aralik arasinda tamamlanacak..[/COLOR][/B]

Sivassporumuza hangisi hayırlıysa o gelsin inşallah...

GokhanTurna 07.08.2009 01:26

Cevap: Kura Çekimi Son Tablo

[B]Odense - Toulouse - Litex - Dinamo Zagrep - Slavia Prag - Austira Wien - AEK - Hapoel Tel Aviv[/B]

Bu takımlar dişimize göre. İtalya, Hollanda, İspanya, Almanya, Ukrayna ve İngiltere takımları bizi çok zorlar.

57 Mehmet 07.08.2009 01:32

INSALLAH KURADA ILK MACI KENDI SAHAMIZDA OYNARIZ,RAKIP KIM OLURSA OLSUN SU SON SINAVLARDAN DERS ALDIYSAK GRUPLARA KALIRIZ.

Metal Gear 07.08.2009 01:33

Sanki Braga da vardı listede.ben mi göremiyorum yoksa!
Doğu Avrupa kulüpleri gelsin,ya da kuzeydeki soğuk ülke takımları.

myway 07.08.2009 01:36

[B][QUOTE=Metal Gear;543983]Sanki Braga da vardı listede.ben mi göremiyorum yoksa!
Doğu Avrupa kulüpleri gelsin,ya da kuzeydeki soğuk ülke takımları.[/QUOTE]

braga 1-2 elfsborg .... elfsborg 2-0 braga ... braga elveda dedi :)

Werder Bremen Club Brugge Heerenveen Dinamo Zagreb Litex Lovech bu takımlardan biri geleck muhtemelen

[/B]

eyuphulagu 07.08.2009 01:47

Bende şu takımlardan biriyle eşleşebiliriz diyorum:F.C.Cluj,Touluse,Csk.Sofya,M.Telaviv,Austria Wien..Bu takımlar diğer takımlara göre sanki daha güçsüz gibi..Tabiki tecrübe olarak bizden daha iyiler, amabir bir psv,bir Roma,bir Steau Bucres,bir Atletico Bilbao,Valancia değiller...Şu gerçek ki rakip kim olursa olsun sahada mücadele etmeden 90 dak.bpyunca terini akıtmadan maç kazanılmıyor...Sivasspora yarın ki kurada bol şanslar...

myway 07.08.2009 01:49

[B][QUOTE=eyuphulagu;543988]Bende şu takımlardan biriyle eşleşebiliriz diyorum:F.C.Cluj,Touluse,Csk.Sofya,M.Telaviv,Austria Wien..Bu takımlar diğer takımlara göre sanki daha güçsüz gibi..Tabiki tecrübe olarak bizden daha iyiler, amabir bir psv,bir Roma,bir Steau Bucres,bir Atletico Bilbao,Valancia değiller...Şu gerçek ki rakip kim olursa olsun sahada mücadele etmeden 90 dak.bpyunca terini akıtmadan maç kazanılmıyor...Sivasspora yarın ki kurada bol şanslar...[/QUOTE]

kimi dileyeceğimi bilemiyorum ben artık hangisini eleyeceksek o gelsin isim onemlı degıl :) timisoara gitti shaktar ı eledi biz en çok istediğimiz anderlecht ı eleyemezken...[/B]

Salim58 07.08.2009 07:33

[B]kim çıkarsa çıksın adımızın avrupada anılması bile güzel [/B]

izmirliyigido 07.08.2009 07:49

Litex yada Hapoel Tel Aviv gelecek. İçime öyle doğuyor. Mustafa'nın dediği gibi elebileceğimiz bir takım gelsinde gerisi önemli değil.

AYK

Sarderus 07.08.2009 10:08

Kim çıkarsa çıksın inşallah Yiğidomuz kazanır

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:46.